PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Εντολή Γ. Πατούλη για αποκατάσταση της περίφραξης του Πάρκου Τρίτση


Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης της περιμετρικής περίφραξης του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης».

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και υπό το συντονισμό του προέδρου και των μελών του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, ομάδα πολιτών εισήλθε στο Πάρκο, σπάζοντας λουκέτα και αφαιρώντας πινακίδες, παρά τη ρητή απαγόρευση εισόδου για λόγους προάσπισης της δημόσιας υγείας.

Επιπρόσθετα από σήμερα (13 Απριλίου) λειτουργεί φύλαξη εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», με τη διαδικασία του κατεπείγοντος τόσο για την διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας όσο και για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας όπως ορίζεται στο άρθρο 26, της από 14-03-2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

Οι υπηρεσίες φύλαξης ισχύουν από το πρωί έως το βράδυ και για όλες τις μέρες του μήνα, συμπεριλαμβανομένων Σαββατοκύριακων και επίσημων αργιών.

Ο Περιφερειάρχης επεσήμανε σχετικά: «Δεν θα επιτρέψουμε άλλες παραβατικές συμπεριφορές που βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Προτεραιότητά μας είναι να προφυλάξουμε τους πολίτες και τη δημόσια περιουσία. Αν όλοι επιδείξουμε τη δέουσα υπομονή, κατανόηση αλλά και αλληλεγγύη, τότε σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα όλοι μαζί να απολαύσουμε τα πάρκα και όλους τους ελεύθερους χώρους της Αττικής μας. Σε αυτή τη μάχη είμαστε όλοι μαζί και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment