PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ένταση μετά τη λήξη του Ατρόμητος-Ιωνικός


Μια χειρονομία του προέδρου του Ιωνικού προς την εξέδρα οδήγησε στο “ντου” περίπου 40 οργανωμένων οπαδών του Ατρόμητου στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού βυθίζοντας τον στην τελευταία θέση των playouts και αυτό δεν άρεσε και πολύ στους ανθρώπους της ομάδας από τη Νίκαια.

Ο πρόεδρος του Ιωνικού, Γιάννης Τσιριγώτης αποχώρησε από τα επίσημα του γηπέδου -μαζί με τη συνοδεία του και κάποιους αστυνομικούς- και κατευθύνθηκε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο προς τη φυσούνα και τα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου.

Πλησιάζοντας προς τα αποδυτήρια, οι οπαδοί του Ατρόμητου τον αντιλήφθηκαν και μερίδα τους, τον έβρισε με τον ιδιοκτήτη του Ιωνικού να αντιδρά με χειρονομία.

Αυτό έβγαλε από τα ρούχα τους οργανωμένους οπαδούς και περίπου 40 όρμηξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να προσεγγίσουν τον Γιάννη Τσιριγώτη.

Ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού πρόλαβε και μπήκε στα αποδυτήρια, ένας-δύο, όμως, που ήταν μαζί του, φάνηκε να μην προλαβαίνουν και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους εξαγριωμένους οπαδούς!

Μια διμοιρία των ΜΑΤ έκανε την εμφάνισή της στη φυσούνα και οι οπαδοί επέστρεψαν στην κερκίδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment