PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ένταλμα σύλληψης κατά του Κιμούλη για χρέη



Τα χρέη φαίνεται πως έχουν πνίξει τον γνωστό ηθοποιό και θεατρικό επιχειρηματία.

Τα χρέη φαίνεται πως έχουν πνίξει τον γνωστό ηθοποιό και θεατρικό επιχειρηματία Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος χθες αναζητούνταν από τις διωκτικές αρχές, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», ο 57χρονος ηθοποιός που χρωστάει στην εφορία περισσότερα από 200.000 ευρώ δεν είχε προβεί σε κανέναν διακανονισμό κι έτσι ο φάκελός του στάλθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος τον μελέτησε και εξέδωσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Έτσι άντρες της οικονομικής αστυνομίας άρχισαν να τον αναζητούν προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αστυνομικοί μετέβησαν νωρίς χθες το πρωί στο σπίτι του, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να τον εντοπίσουν και αποχώρησαν.

Ακολούθησαν και άλλες έρευνες, όπως στο «θέατρο Αθηνών», όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Συνέντευξη» με τη Δήμητρα Ματσούκα, αλλά και πάλι δεν βρήκαν κανένα ίχνος του. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές κανείς δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει αν ο δημοφιλής ηθοποιός θα ανέβαινε στο σανίδι για να παίξει τον ρόλο του ή όχι προκειμένου να μη συλληφθεί.

Οι Αρχές δεν απέκλειαν πάντως το ενδεχόμενο ο 57χρονος να προσπαθούσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας να συγκεντρώσει το οφειλόμενο προς την εφορία ποσό προκειμένου να τελειώσει η περιπέτειά του με τη Δικαιοσύνη. Σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να καταβάλει το οφειλόμενο ποσό και έπειτα να προσέλθει οικειοθελώς στα κεντρικά γραφεία της Οικονομικής Αστυνομίας, καθώς γνώριζε ότι είχε εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης και άντρες της Ασφάλειας τον αναζητούσαν. Επειτα θα τον οδηγούσαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, όπου -ως είθισται- θα οριζόταν τακτική δικάσιμος και θα αφηνόταν ελεύθερος.

Το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει πάντως ο ηθοποιός εκτός από τον ίδιο αγγίζει και τους συνεργάτες του, καθώς υπάρχουν ηθοποιοί και τεχνικοί που έχουν συνεργαστεί μαζί του και δεν έχουν λάβει ακόμη και σήμερα ούτε ένα ευρώ. Μάλιστα πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν ακόμη και προβλήματα επιβίωσης.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση εκείνων που εργάστηκαν στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας του. Μπορεί η επιτυχημένη παράσταση «Δον Ζουάν» να έκανε τον γύρο της Ελλάδας και να χειροκροτήθηκε από χιλιάδες Ελληνες, ωστόσο οι συντελεστές της εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι και να αναζητούν τρόπο να πάρουν τα δεδουλευμένα τους.

Όπως μάλιστα καταγγέλλουν στην «Espresso», όταν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον Γιώργο Κιμούλη προκειμένου να μάθουν πότε θα έπαιρναν την αμοιβή τους, είτε δεν τον έβρισκαν είτε έπαιρναν μια αόριστη απάντηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment