PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Ενστάσεις εγείρει η Google σε έρευνα για το κοινωνικό της δίκτυο


Δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας ο αριθμός των δημόσιων αναρτήσεων στο Google+

Δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας ο αριθμός των δημόσιων αναρτήσεων στο Google+

Το γεγονός ότι οι δημόσιες αναρτήσεις δεν αποτελούν κανόνα στα προφίλ του Google+ σχολίασε στέλεχος της Google. Η δήλωση έγινε στο πλαίσιο τοποθέτησης σχετικά με έρευνα της RJ Metrics η οποία ανέλυσε δεδομένα από 40.000 δημόσια προφίλ στο Google+.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, το κοινωνικό δίκτυο της Google έχει σχετικά μικρή συμμετοχή και δραστηριότητα χρηστών παρόλο που ο αριθμός τους ανέρχεται σε πάρα πολλά εκατομμύρια.

Αν και ως γενική διαπίστωση το πιο πάνω συμπέρασμα φαίνεται σωστό, δεν λαμβάνει υπόψη του ότι το Google+ δεν είναι ένας κλώνος του Facebook.

Αντιθέτως μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τις αμέτρητες δυνατότητες που παρέχει μέσω των υπόλοιπων υπηρεσιών της Google. Π.χ. μέσω του Google Drive ή του Gmail. Δεν χρειάζεται δηλαδή να επισκεφθεί την ηλεκτρονική διεύθυνση της υπηρεσίας.

Το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή προσφέρει επιπλέον λειτουργίες στους χρήστες που ήδη χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του, το διαφοροποιεί πάρα πολύ από το Facebook. Συνεπώς η σύγκριση μεταξύ των δύο, δεν έχει κάποιο νόημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε αλλαγές για το X

Peristeri News

Ένας στους τρεις Έλληνες δεν μπορεί να ζει χωρίς internet

Peristeri News

Νέα σημαντική αναβάθμιση του Google Chrome

Peristeri News

Leave a Comment