Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Eννιάχρονη επέζησε για δυο μέρες στα συντρίμια αυτοκινήτου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ένα θαύμα έγινε στα συντρίμμια αυτοκινήτου που επέβαινε ένα κοριτσάκι 9 ετών με τον πατέρα του, στη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ένα θαύμα έγινε στα συντρίμμια αυτοκινήτου που επέβαινε ένα κοριτσάκι 9 ετών με τον πατέρα του, στη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε ο πατέρας του παιδιού, ενώ το κορίτσι βρέθηκε εγκλωβισμένο για δύο ημέρες στο σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο. Η 9χρονη κατάφερε να επιβιώσει τρώγοντας δημητριακά και πίνοντας ισοτονικό ποτό.

Η Τζόρνταν Λάντον διακομίστηκε από αέρος σε νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής, αφού την απεγκλώβισαν οι διασώστες από το αυτοκίνητο, το οποίο είχε αναποδογυρίσει από την Παρασκευή το βράδυ σε αυτοκινητόδρομο. Ο 39χρονος πατέρας της, Ντάγκλας, ανασύρθηκε νεκρός. Ο επικεφαλής της αστυνομίας χαρακτήρισε “ηρωίδα” την μικρούλα για το γεγονός ότι παρέμεινε ψύχραιμη, παρά το ότι ήταν παγιδευμένη στο σκοτάδι και το κρύο. Μάλιστα, είπε ότι ήταν ομιλητική και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας περαστικός είδε το αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί στον αυτοκινητόδρομο και κάλεσε την άμεση βοήθεια το απόγευμα της Κυριακής, περισσότερες δηλαδή από 40 ώρες αφότου σημειώθηκε το ατύχημα.

Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε ότι η Τζόρνταν αναρρώνει, αλλά είναι πολύ θλιμμένη για τον θάνατο του πατέρα της.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στην Τουρκία

Peristerinews.gr Newsroom

Σι Τζινπίνγκ – Τραμπ: Νέα συνάντηση κορυφής στις ΗΠΑ

Peristerinews.gr Newsroom

Η κλιμάκωση των Χούθι ανησυχεί και την Κίνα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment