PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εγκρίθηκαν τα οικονομικά βοηθήματα στους πλημμυροπαθείς του Περιστερίου (video)


Όπως τόνισε ο Ανδρέας Παχατουρίδης, από σήμερα Παρασκευή ξεκίνησαν να δίνονται στους πληγέντες…

Έπειτα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου, οι πλημμυροπαθείς της πόλης πληρώθηκαν σήμερα Παρασκευή 31 Οκτωβρίου το οικονομικό βοήθημα που ανέρχεται σε 586,96€.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 στις 15:00 μετά από έκτακτο κάλεσμα της Διοικητικής αρχής τρείς ώρες πριν.

Το θέμα «Έγκριση χορήγησης του οικονομικού βοηθήματος στους πληγέντες από τη θεομηνία της 24-10-2014 για την κάλυψη των πρώτων αναγκών» ψηφίστηκε από τους 24 παρόντες δημοτικούς συμβούλους της Διοίκησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αντιπολίτευση εκπροσωπήθηκε από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου», Γρηγόρη Τημπλαλέξη, ο οποίος τόνισε πως όλοι οι σύμβουλοι της μειοψηφίας θα απέχουν από τη διαδικασία καταγγέλλοντας τη Διοίκηση για νομιμοφάνεια και υποβάθμιση του σοβαρού θέματος.

Ωστόσο στις 17:00 που ήταν προγραμματισμένη άλλη συνεδρίαση με θέμα τον ισολογισμό του Δήμου, τόσο οι σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης όσο και μερίδα κατοίκων που έπληξε η κακοκαιρία, ζήτησαν από το σώμα να ξανασυζητηθεί το θέμα των πλημμυροπαθών.

Μετά τις αντεγκλήσεις από τις δύο πλευρές το θέμα συζητήθηκε με μεγάλη ένταση από κατοίκους, δημοτικούς συμβούλους και τον Δήμαρχο, ο οποίος μετά την πολύωρη κουβέντα δεσμεύτηκε ότι πέρα από το οικονομικό βοήθημα, θα υπάρξουν ενέργειες για την απαλλαγή των δημοτικών τελών στους πλημμυροπαθείς μετά τις ανάλογες έρευνες των αρμόδιων υπηρεσιών στα σπίτια.

Στο video που τράβηξε η κάμερα του PeristeriNews.gr θα δείτε στιγμιότυπα από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου.

Οι ομιλητές είναι οι ακόλουθοι κατά σειρά προβολής: Γρηγόρης Τημπλαλέξης (Λαϊκή Συσπείρωση), Ανδρέας Παχατουρίδης (Δήμαρχος Περιστερίου), κ. Σωτηριάδης (Κάτοικος), κ. Βελοπετρόπουλος (Κάτοικος), κ. Κωλοφωτιάς (Κάτοικος), Αλέξανδρος Πλέστης (Περιστέρι με όλους-Ανατροπή), Φώτης Κουγιουμτζής (Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου), Γρηγόρης Τημπλαλέξης (Λαϊκή Συσπείρωση), Παναγιώτης Παπανικολάου (Αριστερή Κίνηση Περιστερίου), Νικόλαος Ζούτσος (Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου), Φίλιππός Φλουσκούνης (Λαϊκή Συσπείρωση), Αντωνία Αθανασοπούλου (Αριστερή Κίνηση Περιστερίου).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment