PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εγκαταλείπουν τους νεκρούς επειδή δεν έχουν χρήματα για την ταφή (v)


Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου Σωτηρία Βασίλης Κονιαδιτής η κρίση έχει δημιουργήσει ένα κοινωνικό πρόβλημα τεραστίων διαστάσεων.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου Σωτηρία Βασίλης Κονιαδιτής στην «Κοινωνία ώρα Mega» η κρίση έχει δημιουργήσει ένα κοινωνικό πρόβλημα τεραστίων διαστάσεων: συγγενείς νεκρών δεν τους παραλαμβάνουν από τα νοσοκομεία γιατί δεν έχουν χρήματα για την ταφή τους!

«Υπάρχουν σωροί συνανθρώπων μας στο νεκροθάλαμο από τον Ιανουάριο. Πρόκειται για 5 Έλληνες και έναν αλλοδαπό, οι συγγενείς των οποίων έχουν ειδοποιηθεί αλλά λόγω της οικονομικής δυσχέρειας δεν μπόρεσαν να παραλάβουν τις σωρούς» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κονιαδίτης προσθέτοντας ότι οι συγγενείς των νεκρών που εντοπίστηκαν κατοικούν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το νοσοκομείο προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα με την ευχή να μην αυξηθούν τα περιστατικά. Δύο σωροί ενταφιάστηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου αλλά δυστυχώς δεν έχει βρεθεί λύση για τους υπόλοιπους νεκρούς με αποτέλεσμα να παραμένουν στα «αζήτητα» στους νεκροθαλάμους του νοσοκομείου…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment