PeristeriNews.gr
Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου από Περιστέρι: Από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει


Στο Περιστέρι άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ η εκ των υποψηφίων, Έφη Αχτσιόγλου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει».

«Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα. Μία μέρα δημοκρατικής συμμετοχής, μέρα ενδυνάμωσης της προοδευτικής παράταξης, μέρα ανανέωσης της σύγχρονης Αριστεράς. Είναι μία σημαντική μέρα για τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου. Σήμερα από το πρωί χιλιάδες άνθρωποι στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επιστρέφει δυναμικά. Και εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για μία καλύτερη ζωή με ισότητα, δικαιοσύνη και ασφάλεια. Χθες, ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι, το σχέδιό του, για τα επόμενα χρόνια είναι να επιβιώσουμε. Δεν θα πάρουμε. Σήμερα στέλνουμε το πρώτο μήνυμα, από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει», ανέφερε στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους η Έφη Αχτσιόγλου.

Αργότερα, η κα Αχτσιόγλου, αφού ψήφισε μαζί με τους συνεργάτες της έκανε μια βόλτα στις καφετέριες της περιοχής και συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment