PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έχουμε και μπάλα, μην ξεχνιόμαστε…


Έτσι όπως τα έφερε το πρόγραμμα και οι διάφορες γραφικότητες της κυβέρνησης, με την απόφασή της να διακόψει το πρωτάθλημα ελέω της παραβατικής συμπεριφοράς μίας και μόνο ΠΑΕ, ο Ατρόμητος έχει δώσει ένα ματς στις 10/3 (2-2 με τον Πανιώνιο), άλλο ένα στις 31/3 (0-2 από τον ΠΑΟΚ) και τέλος. Με άλλα μόλις έναν αγώνα σε έναν μήνα, κάτι φυσικά που ισχύει για όλες τις ομάδες και όχι μόνο τους Περιστεριώτες.
Οπότε, σε περίπτωση που κάποιος το ξέχασε, ο Ατρόμητος έχει αγώνα την Κυριακή και μάλιστα πολύ σημαντικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Δεν είναι μόνο βαθμολογικό το ζήτημα (αφού οι Περιστεριώτες σε πείσμα όλων θέλουν περισσότερα από την 4η θέση), αλλά και πρεστίζ. Παρά τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, ο Ατρόμητος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει την Κυριακή μια ομάδα που διαθέτει μία από τις πιο βαριές φανέλες στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πολλές στοιχηματικές, το φαβορί είναι ο Ατρόμητος. Το να λογίζεται η ομάδα του Περιστερίου ως φαβορί σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι και δική του κατάκτηση και δεν αφορά μόνο την κατάσταση που έχουν περιέλθει οι «πράσινοι».

Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι δεν πρέπει να επηρεαστεί από τα όσα έχουν ειπωθεί μέσα στην εβδομάδα και αφορούν την αποχή των «πρασίνων» από τις προπονήσεις. Όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν και να συσπειρώσουν ένα σύνολο παικτών και από την πλευρά του ο Ατρόμητος οφείλει να κοιτάξει μόνο τη δική του δουλειά.

Και γιατί αυτό; Γιατί, πολύ απλά, διαθέτει καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλό του. Δεν έχει ανάγκη να εκμεταλλευτεί τα προβλήματά του, αλλά απλά να μπει στο γήπεδο και να παίξει την μπάλα του. Μην ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος είναι το αποτελεσματικότερο σύνολο εκτός έδρας με 26 βαθμούς και 7 νίκες, οπότε δεν έχει να αποδείξει και πολλά, από τη στιγμή που και η εικόνα, αλλά και η βαθμολογία μιλά από μόνη της.

Ακόμα ένα ευχάριστο είναι ότι και η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι θα είναι έπειτα από καιρό πλήρης και κυρίως απόλυτα ξεκούραστη.

Μην ξεχαστείτε, λοιπόν. Παίζει κανονικά ο Ατρόμητος την Κυριακή.

Υ.Γ.: Τρέχει κανονικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός και μέχρι τέλος του Απριλίου θα έχουν δοθεί και οι σχετικές εισηγήσεις του Νταμίρ Κάναντι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment