PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ουάρντα: «Θα έχω για πάντα τον Ατρόμητο στην καρδιά μου» (video)


Στο café του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου πραγματοποίησε η ΠΑΕ Ατρόμητος τη βράβευση του καλύτερου παίκτη της 23ης αγωνιστικής, Αμρ Ουάρντα.

Σε μια όμορφη εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης, ο Αιγύπτιος σταρ γνώρισε την αποθέωση από μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του και φιλάθλους της ομάδας.

Η βράβευση ήταν διπλή αφού αναδείχθηκε ως MVP αλλά και νικητής του καλύτερου γκολ της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Τα βραβεία παρέδωσαν στον Ουάρντα ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο αρχηγός του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου Αντώνης Μάντζαρης.

Ο Ουάρντα μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τις βραβεύσεις δήλωσε πως θα έχει για πάντα τον Ατρόμητο στην καρδιά του αφού είναι η ομάδα που μέσα σε μια χρονιά τον βοήθησε να δείξει το ποδοσφαιρικό ταλέντο του.

Ο Δήμαρχος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αιγύπτιο άσο αναφέροντας ότι συγκαταλέγεται μέσα στους καλύτερους ποδοσφαιριστές του φετινού πρωταθλήματος ενώ πρόσθεσε ότι φέτος ο αθλητισμός στο Περιστέρι ανέβηκε επίπεδο μιας και ο Ατρόμητος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με έξοδο στην Ευρώπη, ο ΓΣΠ ανέβηκε και πάλι στην Basket League ενώ και η ομάδα πόλο του Γυμναστικού Συλλόγου είναι πολύ κοντά για άνοδο στην Α1.

Ο αρχηγός του ΓΣΠ Αντώνης Μάντζαρης ως γνήσιος Περιστεριώτης που έχει παρακολουθήσει χρόνια τον Ατρόμητο ανέφερε ότι τέτοιοι παίκτες αποτελούν προστιθέμενη αξία για την ομάδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment