PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Έχει το ακαταλόγιστο» απαντά στις βολές Πάγκαλου ο Ντινόπουλος


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εσωτερικών απαντώντας στο σχόλιο του κ. Πάγκαλου ότι ανθίσταται στον επανέλεγχο των πιστοποιητικών των δημοσίων υπαλλήλων και θα πρέπει να κληθεί από τον εισαγγελέα.

«Είναι γνωστό ότι έχει το ακαταλόγιστο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εσωτερικών κ. Αργ. Ντινόπουλος απαντώντας στο σχόλιο του Θεόδωρου Πάγκαλου ότι ανθίσταται στον επανέλεγχο των πιστοποιητικών των δημοσίων υπαλλήλων και θα πρέπει να κληθεί από τον εισαγγελέα.

Ο υπ. Εσωτερικών στη δήλωσή του διευκρινίζει ότι δεν είναι κατά της αξιολόγησης και σημειώνει για τα σχόλια του κ. Πάγκαλου: «Ας μου βρει ο ίδιος ή οποιοσδήποτε άλλος έστω και μία δήλωσή μου ότι είμαι εναντίον της αξιολόγησης και θα πάω μόνος μου στον εισαγγελέα».

Μιλώντας ο κ. Πάγκαλος το πρωί στον σταθμό είπε: «Να τον καλέσει και τον κ. Ντινόπουλο ο εισαγγελέας. Δεν έχει κανένα ειδικό καθεστώς, επειδή είναι υπουργός Εσωτερικών. Τώρα, το πόσο σοβαρό είναι ο υπουργός της κυβέρνησης και μάλιστα Εσωτερικών να μην εφαρμόζει τον νόμο που έχει ψηφίσει η κυβερνητική πλειοψηφία, στην οποία ανήκει και ο ίδιος…».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment