Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Κομισιόν

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Για πρώτη φορά σήμερα, στην ενημέρωση της Κομισιόν, υπήρξε επίσημη τοποθέτηση πάνω στις προτάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης, σχολίασαν κυβερνητικές πηγές.

Για πρώτη φορά σήμερα, στην ενημέρωση της Κομισιόν, υπήρξε επίσημη τοποθέτηση πάνω στις προτάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης, σχολίασαν κυβερνητικές πηγές, μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος ανέφερε ότι οι τελευταίες προτάσεις της Ελλάδας δεν ανταποκρίνονται σε όσα είχαν συμφωνήσει την περασμένη Τετάρτη ο πρόεδρος Γιούνκερ και ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Οι ίδιες πηγές εξέφρασαν πάντως δυσαρέσκεια, κάνοντας γνωστό ότι η ελληνική πλευρά δεν ενημερώθηκε σχετικά από τον Επίτροπο Οικονομικών. «Η ελληνική πλευρά βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διευκρινίσει ότι ουδέποτε ενημερώθηκε για τις προτάσεις της από τον κ. Πιέρ Μοσκοβισί» σημείωσαν χαρακτηριστικά.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης από τη ΔΕΘ: «Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment