PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νέας Ζωής (video)



Την Τρίτη 05 Φεβρουαρίου, έπειτα από πρωτοβουλία του καθηγητή Γιώργου Βαθιώτη, μαζί με τους επιστήμονες Υγείας για το Περιστέρι…

Την Τρίτη 05 Φεβρουαρίου, έπειτα από πρωτοβουλία του καθηγητή Γιώργου Βαθιώτη, μαζί με τους επιστήμονες Υγείας για το Περιστέρι, έγινε δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος στην αίθουσα πολιτισμού του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στη Νέα Ζωή. Τους πολίτες εξέτασε ο χειρουργός – οδοντίατρος Πάνος Αναστασιάδης.

Στη σύντομη ομιλία του ο Γιώργος Βαθιώτης, απευθυνόμενος στους συμπολίτες μας, τόνισε: «Ζούμε σε μία δύσκολη εποχή που έχουν χαθεί οι αξίες ζωής, τα όνειρα και η αξιοπρέπεια κάθε συμπολίτη μας.

Όλοι μαζί πρέπει να δείξουμε αλληλέγγυοι και αδελφικοί στις δυσοίωνες καταστάσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά η χώρα μας. Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χρυσόστομο για την συμπαράστασή του σε αυτές τις αγνές πρωτοβουλίες και το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί.

Επίσης, έναν ευρωπαϊστή ιερέα τον πατέρα Θεόδωρο που με απαράμιλλο σθένος στέκεται καθημερινά δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Η ελπίδα και η αισιοδοξία για καλύτερες μέρες είναι πάντα στην ψυχή και στη σκέψη όλων μας. Κανείς Περιστεριώτης δε θα αφήσουμε να αισθανθεί μόνος σε αυτή την πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Η πρωτοβουλία αυτή θα συνεχιστεί και σε άλλους ναούς της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου. Τέλος, θα είμαστε δίπλα και αρωγοί σε οποιονδήποτε κοινωνικό φορέα μας καλέσει να επιτελέσουμε κοινωνικό έργο χωρίς κανένα δισταγμό».

Στη συνέχεια, ο χειρουργός – οδοντίατρος Πάνος Αναστασιάδης εξέτασε επιμελώς όλον τον κόσμο και έδωσε συμβουλές σε καθένα ξεχωριστά σχετικά με τη στοματική υγιεινή.

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι φίλοι και συνάδελφοί του θα είναι παρόντες σε αυτές τις πράξεις αλληλεγγύης που χαρακτηρίζουν ένα αληθινά αξιέπαινο κοινωνικό έργο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Με όμορφες δράσεις εορτάστηκε και φέτος στο Άλσος Περιστερίου η γιορτή της Μητέρας

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Leave a Comment