PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: Απάντηση στις δηλώσεις Ψαριανού


Την άποψη ότι υπάρχει ανακίνηση ανύπαρκτων θεμάτων εσωκομματικής πειθαρχίας στην Δημοκρατική Αριστερά, τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Την άποψη ότι υπάρχει ανακίνηση ανύπαρκτων θεμάτων εσωκομματικής πειθαρχίας στην Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ), τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «η ανακίνηση σε καθημερινή βάση ανύπαρκτων θεμάτων δήθεν εσωκομματικής δημοκρατίας, υπονομεύει αντικειμενικά τις εκλογικές προοπτικές της Δημοκρατικής Αριστεράς και λειτουργεί υπέρ αντίπαλων πολιτικών σχεδίων.

Ας καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι πλέον ανεκτό ό,τι χτίζεται με τόσο κόπο από χιλιάδες μέλη του κόμματος να «ξηλώνεται» χάριν εντυπωσιασμών, επικοινωνιακών στοχεύσεων και προσωπικών στρατηγικών».

Σημειώνεται ότι η ΔΗΜΑΡ απαντά στις δηλώσεις του βουλευτή της Γρηγόρη Ψαριανού ο οποίος υποστήριξε ότι «ο Φώτης Κουβέλης μετά την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση, υιοθέτησε αλυσίδα λαθών που προκάλεσαν πλήγμα στην εικόνα του κόμματος. Έχουμε δεχθεί σοβαρό πλήγμα. Υπάρχουν ευθύνες που από το 6% βρεθήκαμε στο δύο παρά τέταρτο».

Επίσης ο κ. Ψαριανός έθεσε θέμα και δημοκρατικής λειτουργίας της ΔΗΜΑΡ, δηλωνοντας ότι «πρώτα βγήκε στο Βελλίδειο και είπε ότι η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο και μετά συγκάλεσε την Κοινοβουλευτική ομάδα. Να συζητήσουμε τι;».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment