PeristeriNews.gr
Πολιτική

Διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη από το σπίτι του


Ακόμα ένα διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες της χώρας, θα υπάρξει το απόγευμα της Τετάρτης.

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού στις 18:30 θα αφορά τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση κατά τις ακρίβειας που έχει δυσκολέψει την ζωή στις περισσότερες οικογένειες.

Αυτά θα αφορούν την βενζίνη, την επιδότηση του ρεύματος και του φυσικού αερίου, ενώ είναι ανοιχτό να δοθεί και έκτακτο επίδομα ενόψει Πάσχα σε συγκεκριμένες ομάδες πολιτών, όπως π.χ οι χαμηλοσυνταξιούχοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επειδή νοσεί από κορωνοϊό, θα απευθύνει το μήνυμά του προς τους πολίτες από το σπίτι του όπου και βρίσκεται σε απομόνωση παρουσιάζοντας το περίγραμμα των μέτρων.

Τα μέτρα θα εξειδικευτούν αύριο το πρωί, με ανακοινώσεις που θα κάνουν οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού: «Αύριο Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 8.30 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, θα γίνουν οι ανακοινώσεις μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των ανατιμήσεων στους πολίτες. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τους υπουργούς: Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment