PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δενδροφυτεύσεις του Δήμου Περιστερίου σε αύλειους χώρους σχολείων (video)


Από την δενδροφύτευση στο 9ο Λύκειο στην οδό Πελασγών 42.

Στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού», ο Δήμος Περιστερίου έδωσε ένα ηχηρό περιβαλλοντικό μήνυμα προς τους νέους, προχωρώντας σε δενδροφυτεύσεις σε σχολεία της πόλης μας

Η 5η Δεκεμβρίου δεν πρέπει να αποτελεί απλά μια ημερομηνία που κάθε χρόνο μας θυμίζει τον εθελοντισμό, αλλά μια καθημερινή μας φροντίδα, όπως του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, για την αύξηση του πρασίνου στις γειτονιές και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Αρχικά, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Θ. Αρβανίτης, συνοδευόμενος από τους Προέδρους των Επιτροπών Παιδείας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ν. Μιχαλόπουλο και Ν. Κασουρίδη, τον Πρόεδρο της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Π. Λουκόπουλο και το προσωπικό της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου βρέθηκαν στο 9ο Λύκειο Περιστερίου επί της οδού Πελασγών 42 φυτεύοντας δέντρα μαζί με τους μαθητές και εκπαιδευτικός εντός του σχολικού συγκροτήματος.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Αρβανίτης επεσήμανε την συνεργασία του Δήμου Περιστερίου και με τα σχολεία της πόλης για μια εκτεταμένη δενδροφύτευση στους αύλειους χώρους με τη συμμετοχή μαθητών και των περιβαλλοντικών ομάδων.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους Διευθυντές των σχολείων για την άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή τους σ’ αυτές τις δενδροφυτεύσεις.

Ακολούθησαν νέες δεντροφυτεύσεις στα 13ο και 33ο Δημοτικά Σχολεία (Πρέσπας και Πελοπίδα), στο 8ο Δημοτικό Σχολείο (Φαρσάλων και Φιλιππιάδος) και στο 12ο Γυμνάσιο (Φιλικών 37 και Καλλιμάχου).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment