PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δεν δέχεται αλλαγές το ΚΚΕ στο συνδικαλιστικό νόμο


Αντιδράσεις στο ΚΚΕ προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Εργασίας στη Γενεύη αναφορικά με την ανάγκη όπως είπε βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου για το συνδικαλισμό.

Αντιδράσεις στο ΚΚΕ προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση στη Γενεύη, κατά τη συνάντηση της ηγεσίας της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας με τους προέδρους των κοινωνικών εταίρων στην Ελλάδα, αναφορικά με την ανάγκη όπως είπε βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου για το συνδικαλισμό.

Όπως αναφέρει το ΚΚΕ πίσω από τις δηλώσεις του κ. Βρούτση για τη δημιουργία ενός «σύγχρονου και λειτουργικού θεσμικού πλαισίου» σχετικά με το συνδικαλιστικό νόμο, κρύβεται η επιδίωξη της κυβέρνησης και του κεφαλαίου να συρρικνώσουν έως και να καταργήσουν το δικαίωμα των εργαζομένων στη συνδικαλιστική οργάνωση και πάλη, καθώς και το δικαίωμα στην απεργία.

«Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα μπορούν να βάλουν τις δικές τους «κόκκινες γραμμές», με την οργάνωση και τον αγώνα τους, ξεπερνώντας τους εκβιασμούς και τις αυταπάτες που καλλιεργούν η κυβέρνηση και τα κόμματα της Ε.Ε.» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment