PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Δείτε τα πράγματα αλλιώς… με βλεφαροπλαστική!


Η βλεφαροπλαστική είναι η επέμβαση που θα επαναφέρει την ξεκούραστη όψη των ματιών και τη φρεσκάδα στο πρόσωπό σας. Πόσες φορές κοιτάζεστε στον καθρέπτη και αντικρίζετε ένα βλέμμα κουρασμένο; Πόσες φορές έχετε δυσκολευτεί να εφαρμόσετε το make-up σας; Εάν σας έχει κουράσει αυτή η αίσθηση βάρους, που μέρα μέρα με τη μέρα επιδεινώνεται, ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο της άνω ή κάτω βλεφαροπλαστικής, με κόστος που ποικίλει ανά περίπτωση και τιμή που ορίζεται κατόπιν συζήτησης με τον γιατρό σας.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται;

Εάν έχετε την αίσθηση ότι κάποιες φορές εμποδίζεται η όρασή σας, εάν εντοπίζεται πρήξιμο στα βλέφαρα λόγω της περίσσειας των αποθηκών λίπους, εάν έχετε «σακούλες κάτω από τα μάτια, εάν παρουσιάζετε περίσσεια δέρματος και λεπτές ρυτίδες στα κάτω βλέφαρα, τότε η επίσκεψη σε κάποιον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό και η μετέπειτα βλεφαροπλαστική, άνω ή κάτω, αποτελεί μονόδρομο.

Ποιες τεχνικές υπάρχουν;

Η επίσκεψη στον γιατρό, θα σας απαντήσει το ερώτημα για το αν πρέπει να προβείτε σε άνω ή κάτω βλεφαροπλαστική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα άνω και κάτω. Οι τεχνικές που εφαρμόζονται είναι η κλασική βλεφαροπλαστική, η βλεφαροπλαστική με laser και εκείνη με εξάχνωση.

Εμπιστευθείτε τα μάτια σας σε κάποιον ειδικό!

Η βλεφαροπλαστική, είναι η επέμβαση που θα αναζωογονήσει την περιοχή γύρω από τα μάτια σας, δίνοντας παράλληλα μια πιο ξεκούραστη και νεανική όψη στο βλέμμα σας. Εμπιστευθείτε, λοιπόν, τα μάτια σας στον Δρ. Νικόλαο Καρμίρη, με την πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση, που θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια από την πρώτη στιγμή. Επισκεφθείτε το nkarmiris.gr, ενημερωθείτε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και κλείστε το ραντεβού σας για μια πρώτη συνάντηση, που θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα… αλλιώς!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment