PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

«Καλή λευτεριά» με… φυσιολογικό τοκετό!


Με φυσιολογικό τοκετό είναι η απάντηση που δίνουν όλες οι υποψήφιες μανούλες στην ερώτηση πώς θα ήθελαν να γεννήσουν για να νιώσουν απόλυτα τη διαδικασία «γέννα». Ο φυσιολογικός τοκετός είναι το τελικό και πιο κρίσιμο στάδιο πριν κρατήσετε στα χέρια το νέο μέλος της οικογένειάς σας και γι’ αυτό απαιτείται υπομονή, ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στον γιατρό σας.

Πότε καταλαβαίνετε ότι είστε ένα στάδιο πριν τη… γέννα;

Εάν νιώσετε συνεχόμενες συσπάσεις μεγάλης διάρκειας, ναυτία και τάση για εμετό, κολπικές εκκρίσεις και έναρξη ωδίνων, ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας και να κατευθυνθείτε προς το μαιευτήριο, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του, προκειμένου να ξεκινήσει ο φυσιολογικός τοκετός!

Πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον πόνο;

Η γέννα αποτελεί μια επώδυνη διαδικασία, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να ανακουφιστείτε από τον πόνο. Σ’ αυτούς συγκαταλέγονται οι ασκήσεις αναπνοής και χαλάρωσης, το μασάζ, η μάσκα οξυγόνου και αζωτούχου οξειδίου, το μηχάνημα διέγερσης ΤΕΝΣ, οι παυσίπονες ενέσεις, η επισκληρίδιος αναισθησία, η ψυχραιμία και η αποφυγή πανικού και φυσικά η ψυχολογική υποστήριξη από τον σύζυγο ή σύντροφο.

Τι συμβαίνει αμέσως μετά από έναν φυσιολογικό τοκετό;

Αφότου ο φυσιολογικός τοκετός φέρει στον κόσμο το μωράκι σας, η εξάντληση από την προσπάθειά σας, σας οδηγεί στην ανάνηψη, ώστε να ξεκουραστείτε. Ο πόνος αντιμετωπίζεται με κοινά παυσίπονα και μέσα σε λίγες ώρες είστε σε θέση να πιείτε υγρά, να φάτε κανονικά και φυσικά να σηκωθείτε από το κρεβάτι.

Ποιος είναι ο ιδανικός μαιευτήρας;

Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Ελευθέριος Αναστασάκης είναι ο γιατρός που μπορείτε να εμπιστευθείτε! Έμπειρος και εξειδικευμένος στον προγεννητικό έλεγχο, την εμβρυομητρική ιατρική και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, είναι εκείνος που από την πρώτη μόλις επίσκεψη θα ασχοληθεί προσωπικά μαζί σας. Επισκεφθείτε σήμερα το e-anastasakis.gr, μάθετε τα πάντα για τον φυσιολογικό τοκετό και κλείστε το ραντεβού σας για την πιο ασφαλή γέννα της ζωής σας!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment