PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Εσώρουχα plus size για.. plus size αυτοπεποίθηση!


Τα γυναικεία εσώρουχα plus size σε περιμένουν στο e-string για να αποδείξουν ότι ο αισθησιασμός δεν έχει όρια. Είναι κάτι που πηγάζει… από το εσωτερικό και τα εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκαλύψετε και να αναδείξετε τον ερωτισμό που κρύβετε μέσα σας. Κορμάκια, μακριά ή κοντά σατέν νυχτικά, πιτζάμες και ρόμπες, sexy γυναικείες κάλτσες και καλσόν, σουτιέν για πλούσιο ντεκολτέ, ζαρτιέρες, κορσέδες, στρινγκ, σλιπ, plus size babydoll, και ολόσωμα εσώρουχα καλσόν αυτοκινήτου είναι ιδανικά για να νιώθετε sexy από το πρωί ως το βράδυ. Στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στη βραδινή έξοδο, στις ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας, στον ύπνο… Εξερευνήστε την πλούσια συλλογή του e-string σε εσώρουχα που αγγίζουν το XXL και 6XL, βρείτε το μέγεθος που ταιριάζει στον σωματότυπό σας και επιλέξτε εκείνα  που θα συνοδεύουν κάθε σας στιγμή!

E-string και νιώστε πιο sexy από ποτέ!

Στο e-string θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να… αναστατώσετε τον σύντροφό σας! Γυναικεία εσώρουχα φθηνά, ποιοτικά και sexy, όπως σέξυ σουτιέν, string, ζαρτιέρες και καλτσοδέτες, σετ εσώρουχα, μπραζίλ σλιπάκια, κορσέδες και πολλά άλλα, σε διάφορα χρώματα και αμέτρητα σχέδια θα εκτοξεύουν τη θηλυκότητά σας, κάνοντάς την… εμφανή! Κι αν προτιμάτε πιο… αισθησιακά και περίεργα εσώρουχα, θα τα βρείτε κι αυτά εκεί! Δαντελένια, σατέν, φλογερά κόκκινα ή μαύρα, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, υπόσχονται να κάνουν κάθε σας φαντασίωση πραγματικότητα.

Περιηγηθείτε, λοιπόν, στο e-string.gr και κάντε τις αγορές σας από το online shop, επωφελούμενες από τα δωρεάν μεταφορικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά για παραγγελίες άνω των 45€. Εναλλακτικά, επισκεφθείτε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα και ετοιμαστείτε να ζήσετε τις πιο… premium ερωτικές στιγμές σας!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment