PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης: Εκλογές το ταχύτερο δυνατό


Ζητεί ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με δηλώσεις του, στο περιθώριο ομιλίας του σε εκδήλωση του κόμματος στη Νεάπολη.

Εκλογές το ταχύτερο δυνατό, «για να τελειώσουμε μια ώρα αρχύτερα, με λαϊκή εντολή, με το δίδυμο της αποτυχίας Σαμαρά-Βενιζέλου» ζητεί ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο περιθώριο ομιλίας του σε εκδήλωση του κόμματος στη Νεάπολη.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ο κ. Παπαδημούλης κατηγορεί τους κ. Σαμαρά και Βενιζέλο ότι ενώ διαβεβαίωναν πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα περικοπής συντάξεων, μείωσης μισθών και αύξησης φόρων τώρα «ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο πακέτο που περιέχει τα ακριβώς αντίθετα».

Σε ότι αφορά την κριτική της κυβέρνησης προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι η στάση του είναι αυτή που δημιουργεί προβλήματα για τη χώρα, ο κ. Παπαδημούλης απαντά: «Η καραμέλα ότι για όλα τα δεινά δεν φταίει το καταστροφικό μνημόνιο και το κυβερνητικό φιάσκο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πείθει πια κανέναν, ούτε μέσα ούτε έξω από τη χώρα. Τώρα πια φαίνεται καθαρά γιατί ο κ. Σαμαράς τορπίλισε την πρόταση Τσίπρα για σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Καταλογίζει ακόμη στον Πρωθυπουργό ότι «αντί για ουσιαστική διαπραγμάτευση επέλεξε και πάλι το δρόμο της υποταγής και του ναι σε όλα».

Σε ερώτηση τέλος για την αυριανή συνάντηση του αντιπροέδρου και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο κ. Παπαδημούλης ξεκαθαρίζει ότι θα είναι «μια συνάντηση αυστηρά περιορισμένη σε θέματα εξωτερικής πολιτικής». «Το Κυπριακό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και άλλα θέματα, καθώς και τα προσεχή ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα καθιστούν θεσμικά αναγκαία αυτή τη συνάντηση. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο», σημειώνει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment