PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Πετρούπολης


Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή παιδιών η κεντρική εορταστική εκδήλωση του Δήμου μας στην πλατεία ΗΡΩ.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή παιδιών η κεντρική εορταστική εκδήλωση του Δήμου μας στην πλατεία ΗΡΩ.

Στην εκδήλωση καλωσόριζε τους μικρούς μας φίλους ο Άγιος Βασίλης, ενώ παράλληλα λειτουργούσαν εργαστήρια κατασκευής πήλινων στολιδιών, ζωγραφικής και κατασκευών.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο στόλισμα του «δέντρου των ευχών», μια ιδέα που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Στην εκδήλωση τραγούδησε η παιδική χορωδία του Δημοτικού μας ωδείου, ενώ χόρεψαν τα παιδικά τμήματα των παραδοσιακών μας χορών.

Ο Δήμαρχος Θωμάς Κοτσαμπάς, ευχήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες και στους γονείς τους, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Φιλίππου, Ραγκούσης και Σίμος, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Πουλογιαννοπούλου, κα Κανέλλη, κ. Θεοχάρης και ο κ. Λάππας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ακολουθούν κι άλλες εορταστικές εκδηλώσεις, όπως επίσης και κινηματογραφικές προβολές για μικρούς και μεγάλους.

Για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας (www.petroupoli.gov.gr) καθώς και από τα έντυπα που κυκλοφορούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment