Περιφέρεια Αττικής

Μπαράζ ελέγχων σε κυλικεία σχολείων της Περιφέρειας Αττικής

Σε 220 ανέρχονται οι έλεγχοι που πραγματοποίησαν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής την πρώτη εβδομάδα έναρξης της σχολικής περιόδου σε κυλικεία, καντίνες και χώρους εστίασης σχολείων με αποτέλεσμα να επιβληθούν δύο κυρώσεις και 86 συστάσεις συμμόρφωσης.

Οι έλεγχοι από τις Διευθύνσεις Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής συνεχίζονται σε όλες τις μονάδες εκπαίδευσης, προκειμένου να διαπιστώνεται η τήρηση των όρων και των προϋποθέσεων των σχετικών υγειονομικών διατάξεων.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής δεν διαπιστώθηκε καμία παράβαση ως προς την μη διάθεση ασφαλών προϊόντων ενώ εντοπίστηκαν μη επιτρεπόμενα προς πώληση είδη σε 44 κυλικεία.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, επισημαίνει σχετικά: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες, μεριμνούμε για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων, ώστε να διασφαλιστεί η προστασία της υγείας τους κατά την παραμονή τους στα σχολεία».

«Με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, θα πραγματοποιούν ελέγχους καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να εντοπίζεται κάθε παράβαση που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας» υπογράμμισε ο Γιώργος Πατούλης.

Related posts

Περιφέρεια Αττικής: Παράδοση απορριμματοφόρων συλλογής βιοαποβλήτων στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιφέρεια Αττικής: Εγκρίθηκε από την Κομισιόν το Πρόγραμμα 2021-2027

Peristeri News

Ο αριθμός 1544 για τα προβλήματα στους δρόμους της Αττικής

Peristeri News

Leave a Comment