PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μπακογιάννη: Ο Παπαδήμος πρέπει να διώξει υφυπουργούς και δελφίνους


Μικροκομματικές λογικές ακολουθεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία καλεί το Λουκά Παπαδήμο να διώξει όλους τους υφυπουργούς, καθώς και τους υποψήφιους για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Μικροκομματικές λογικές ακολουθεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία παραλλήλως καλεί τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να διώξει όλους τους υφυπουργούς, καθώς και τους υποψήφιους για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στον RealFM, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε ότι παρακολουθούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, σχολιάζοντας τη στάση υπουργών που μετέχουν στη δελφινομαχία στο ΠΑΣΟΚ και λειτουργούν με προεκλογική λογική.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε επίσης ότι ο Λ. Παπαδήμοςπρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή του και υπογράμμισε ότι «αν καταρρεύσει η κυβέρνηση το Γενάρη, χωρίς να ολοκληρωθεί η δανειακή σύμβαση και το PSI, το κόμμα που έχει αναλάβει αυτή την ευθύνη, θα έχει οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία».

Σε ό, τι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, η κ. Μπακογιάννη, αφού σημείωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει έρθει σε πιο ρεαλιστική βάση, δήλωσε: «αν γίνουν διορθωτικές κινήσεις και με αυτές μπορεί η Ελλάδα να βγει από την κρίση, δεν έχω αντίρρηση να συνεργαστώ με οποιονδήποτε υπηρετεί αυτή την πολιτική» .

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment