PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-0 (video)


Ο Ατρόμητος, ήταν σωστά παραταγμένος στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη και δικαίως την πήρε!

Ο Ατρόμητος, ήταν σωστά παραταγμένος στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη και δικαίως την πήρε!

Σε ένα παιχνίδι που είχε μόνο ένα ημίχρονο (το δεύτερο) ο Ατρόμητος νίκησε δίκαια την ΑΕΚ με 1-0.

Η κακή διαιτησία, ευτυχώς δεν έγινε πρωταγωνίστρια.

Αρκετό πάθος λόγω… Κυπέλλου, αρκετό ξύλο, βροχή σε ένα ματς που έλειψε η ποιότητα αλλά ευτυχώς οι λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή δεν έκριναν το αποτέλεσμα.

Καλός ο Ατρόμητος χωρίς όμως να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, από την άλλη μεριά η ΑΕΚ δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο.

Παράδοση 39 χρόνων έσπασε η ομάδα μας με τη νίκη που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ.

Το 1-0 ήρθε πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα μας θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ νωρίτερα από το 58’, όταν ο Σφακιανάκης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή βρήκε στόχο.

Έξι λεπτά νωρίτερα ο Σκόνδρας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σιαλμά, αλλά ενώ ο Σπάθας υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, στη συνέχεια άκουσε τον βοηθό του και έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή!

Σημασία έχει, πάντως, ότι ο Ατρόμητος έφτασε στη νίκη (τελευταία φορά είχε κερδίσει την ΑΕΚ το 1972) απόλυτα δίκαια, αφού ήταν καλύτερος και είχε τον έλεγχο του αγώνα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργοε Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Μπέλιτς (68′ Δημούτσος), Γιαννούλης, Τομάς, Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν (84′ Μακρής), Σφακιανάκης (88′ Οικονόμου), Μήτρογλου, Μπάλλας.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς, Κοντοές, Μάκος (68′ Γκερέιρο), Γεωργέας, Κλωναρίδης (46′ Μπερνς), Κάρλος, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος (31′ Σιαλμάς).

Ο Γιώργος Σπανός μετά το τέλος του παιχνιδιού

«Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε στοιχεία μεγάλης ομάδας και δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι. Έγινε ένα διαιτητικό λάθος που ξύπνησε την ομάδα και τον κόσμο με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ λίγο αργότερα. Έχουμε καλή βαθμολογική συγκομιδή. Στόχος μας είναι να μείνουμε ψηλά και να μπούμε στα πλέι-οφ, κερδίζοντας μία θέση στο Europa League», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για εμάς ήταν απλά ένα παιχνίδι τριών βαθμών, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του. Κερδίσαμε δίκαια».

Για το αν θα κινηθεί μεταγραφικά η ομάδα του είπε: «Μένει ένα ακόμα παιχνίδι για το τέλος της χρονιάς και μετά θα συζητήσουμε με τον προπονητή για το αν θα προχωρήσουμε σε μεταγραφικές κινήσεις».

Τέλος έκανε παράπονα για την διαιτησία: «Τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, δυστυχώς για δεύτερη φορά αδικηθήκαμε. Αυτός ο επόπτης «κρέμασε» τον διαιτητή, ωστόσο η Θεία Δίκη ενέργησε υπέρ της ομάδας και τέλος καλό, όλα καλά», είπε ο Σπανός.

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Παναγιώτης Μπάλλας

«Η αναμέτρηση κρίθηκε στις προσωπικές μονομαχίες και θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Δεν πιστεύω ότι θέλαμε ρεβάνς για το κύπελλο αλλά τους τρεις βαθμούς για να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία. Στόχος μας παραμένει η τετράδα», είπε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για τη χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών από τον Ατρόμητο, κατέληξε:

«Ο Ατρόμητος πιστεύει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι ευχάριστο για εμένα. Θα προσπαθήσω κάθε φορά να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», είπε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment