PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 6/12/2011



Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.

Κριός (21/3-20/4)

Τα υπαρξιακά σου προβλήματα δεν θα πρέπει να μπαίνουν ως εμπόδιο στις σταθερές σου σχέσεις και να ξεσπάς σε αυτές, όλα σου τα νεύρα. Προσπάθησε να κάνεις κινήσεις συμβιβασμού για να μπορέσεις να τις κρατήσεις. Όλα τώρα δείχνουν πως δεν έχεις μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και συνεχίζεις τις σπατάλες σε θέματα οικονομικά. Φρόντισε να προσέχεις για να έχεις. Απέφυγε οποιοδήποτε καυγά που δεν σε συμφέρει πραγματικά, αλλά απλά θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς…

Ταύρος (21/4-20/5)

Το φλερτ και το παιχνίδι με τον έρωτα θα σε συναρπάσουν, αφού το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει φαίνεται να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Ξεκαθάρισε από την αρχή το είδος της σχέσης που θέλεις να έχεις μαζί του για να το ξέρει. Το διάστημα αυτό η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να πάρει μια γερή ανάσα αφού μπορείς να εισπράξεις κάποια χρηματικά ποσά, άξια των υπηρεσιών σου.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η λογική σκέψη δεν σε ακολουθεί τώρα σε θέματα οικονομικά, καθώς μάλλον θα κάνεις το ένα λάθος πίσω απ’ το άλλο. Τίποτα δεν είναι οριστικό απ’ αυτά που σου συμβαίνουν, γι’ αυτό μην ανησυχείς υπερβολικά τώρα. Φλερτ και έρωτας θα σε απογειώσουν σήμερα. Μην ξεχνάς, όμως, πως δεν μπορείς να παίζεις με τα αισθήματα των άλλων δίχως να δείχνεις τις προθέσεις σου.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Παλιές και νέες σχέσεις, πάνε κι έρχονται τώρα και το πιθανότερο είναι να σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο για αυτά που θέλεις από αυτές. Δεν είναι αυτή η κατάλληλη μέρα για να πάρεις τη σωστή απόφαση. Η δύναμη της λογικής μπορεί να επηρεάσει ακόμα κι εσένα, την ευαίσθητη ψυχή και να σε κάνει να καταπιείς όλες σου τις ευαισθησίες.

Λέων (23/7-23/8)

Η σημερινή ημέρα θα σου δημιουργήσει μια διαφορετική ανάγκη, όσον αφορά τις σχέσεις σου. Θα θελήσεις να κυριαρχήσεις στο μυαλό παράλληλα με το σώμα του προσώπου που σε ενδιαφέρει, σε μια προσπάθεια να τον κατακτήσεις ολοκληρωτικά. Κάποιες παλαιότερες οφειλές που πιθανό να έχεις ξεχάσει, βγαίνουν στην επιφάνεια και χρειάζονται άμεση εξόφληση. Μην τις αμελήσεις.

Παρθένος (24/8-22/9)

Φαίνεται πως κάτι θα γίνει και θα ξαναθυμηθείς παλαιότερους δεσμούς, παρόλο που δεν έχεις και τις καλύτερες αναμνήσεις. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να αλλάξεις γνώμη για την ερωτική σου ζωή, γιατί θα το μετανιώσεις και πάλι. Οι αλλαγές που συμβαίνουν στα επαγγελματικά σου μπορούν να είναι πιο θετικές, αρκεί να κάνεις κάτι κι εσύ και να μην τα περιμένεις όλα να «πέσουν» από τον ουρανό. Φρόντισε να επενδύσεις πιο συνετά σε πρόσωπα και πράγματα που αξίζουν.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική και για θέματα ερωτικά που χρειάζονται μεγάλη προσοχή τώρα. Καλύτερα να μην πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις για τις σχέσεις σου. Πολύ άγχος για θέματα οικονομικά θα έχεις, παρόλο που έχουν γίνει σημαντικά βήματα στην καριέρα σου και έχει πάρει κατά πολύ τα «πάνω» της.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Σε περίπτωση που έχεις χωρίσει πρόσφατα, καλύτερα να μείνεις για ένα διάστημα δίχως κάποια σχέση στη μοναξιά σου, μήπως και μπορέσεις να δεις τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα. Στον οικονομικό τομέα τα έξοδά σου είναι αυτά που συνεχίζουν να ανεβαίνουν κατακόρυφα και ίσως χρειαστεί να πληρώσεις μεγάλα ποσά σε χρέη προς τρίτους. Βρες μια μόνιμη λύση για να μειωθούν αυτά τα χρέη από δω και στο εξής.

Τοξότης (23/11-21/12)

Δεν είναι και τόσο καλή εποχή για να κάνεις την επανάστασή σου σε θέματα αισθηματικά, το αντίθετο μάλιστα. Θα πρέπει να διατηρήσεις μια στάση αναμονής για να δεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και να αποφύγεις βεβιασμένες κινήσεις που θα μετανιώσεις. Δεν ήρθε η ώρα που θα σταθεροποιηθούν ακόμα τα πράγματα. Μην ξεχνάς πως δεν πρέπει να παίρνεις αποφάσεις εν θερμό.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Παρόλο που οι κατακτήσεις σου ολοένα και πληθαίνουν, εσύ δεν είσαι σε θέση να το αντιληφθείς, αφού το μυαλό σου είναι… αλλού. Θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεπεράσεις τα φαντάσματα του παρελθόντος και να προχωρήσεις, για να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια και πλήρη ολοκλήρωση. Το αναπάντεχο στην οικονομική σου κατάσταση καραδοκεί, αφού τα ξαφνικά έσοδα μπορεί να ακολουθούνται και από ξαφνικά έ
ξοδα. Οι οικογενειακές συγκρούσεις δεν ωφελούν, γι’ αυτό απόφυγέ τις όσο περισσότερο μπορείς.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αυξάνεται κατακόρυφα η λίστα των κατακτήσεών σου, ενώ, ως μοναδικό πρόβλημα, φαίνεται πλέον η επιλογή που θα πρέπει να κάνεις στα αισθηματικά σου. Επανεξέτασε θέματα καριέρας, μήπως και καταφέρεις να βρεις κάτι καλύτερο. Ένα ταξιδάκι μακρινό ή κοντινό, θα σου δώσει κουράγιο να συνεχίσεις τις αναζητήσεις σου. Μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Οι καταστάσεις στην αισθηματική σου ζωή σταθεροποιούνται από μόνες τους, παρόλο που υπάρχει πολύ ένταση στον αέρα. Εσύ καταφέρνεις όμως, όπως πάντα, να βρεις δίχως καμιά απολύτως βοήθεια τις ισορροπίες και να κρατήσεις οτιδήποτε σου ταιριάζει. Στον οικονομικό τομέα τα έξοδα αυξάνονται, καθώς θα χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας ή γενικότερα εξαιτίας κάποιων ανακαινίσεων ή διαρρυθμίσεων που θέλεις να κάνεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment