PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 5/12/2011


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.

Κριός (21/3-20/4)

Ένας πρώην πιθανό να θέλει να αναθερμάνει τις σχέσεις του μαζί σου, αφού όπως φαίνεται δεν σε έχει ξεπεράσει ακόμα. Στο χέρι σου είναι να τον διώξεις αλλά και να τον ξαναδεχτείς πίσω, πιστεύοντας τις όποιες υποσχέσεις του, με τις οποίες έρχεται για να σε ρίξει. Ζήτησε χρήματα που σου χρωστούν δίχως άλλη αναβολή.

Ταύρος (21/4-20/5)

Καλύτερα να περιμένεις στο «ακουστικό» σου, παρά να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα τώρα. Έτσι, όχι μόνο θα διαπιστώσεις κατά πόσο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά, αλλά θα ανέβεις και λίγο ψυχολογικά αν τελικά γίνει από την άλλη μεριά η πρώτη κίνηση. Μείνε μακριά από αδιέξοδες σχέσεις που δεν σου ταιριάζουν, αλλά ούτε και τις αξίζεις, έτσι κι αλλιώς.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μη μπλέκεις τη φιλία με τον έρωτα, εφόσον δεν υπάρχουν ξεκάθαρα συναισθήματα, τουλάχιστον από την πλευρά σου. Μη σκέφτεσαι με την καρδιά όταν πρόκειται για χρήματα. Φρόντισε να μη σε παρασύρει η παρορμητικότητα της εποχής και κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Βγες έξω και διασκέδασε με την ψυχή σου τώρα, δίχως να σκέφτεσαι το «μετά» ή το «αύριο».

Καρκίνος (22/6-22/7)

Καλύτερα να δοκιμάσεις όλους τους καρπούς – απαγορευμένους και μη- πριν αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις και πού θα περάσεις πιο καλά. Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Φρόντισε να βγαίνεις πιο συχνά απ’ το σπίτι, για να ξεσκάσεις λίγο παραπάνω. Προσπάθησε να μην πεις όλη την αλήθεια τώρα στους άλλους, γιατί το πιθανότερο είναι να μην είναι έτοιμοι να την αντιμετωπίσουν.

Λέων (23/7-23/8)

Η σημερινή μέρα, είναι ίσως ο καλύτερη για να κάνεις ακόμα ένα βήμα με το έτερον ήμισυ, προς μια συγκατοίκηση, έναν αρραβώνα ή ένα γάμο. Στον οικονομικό τομέα μην περιμένεις βοήθεια από τους άλλους προκειμένου να πάρεις παλαιότερα χρωστούμενα πίσω, παρόλο που μπορεί ακόμα να διστάζεις να τα ζητήσεις. Μια σειρά από επαφές, γνωριμίες και ταξίδια, μπορούν να σε γεμίσουν αισιοδοξία και χαρά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Πάρε τα ηνία της αισθηματικής σου ζωής, δίχως να περιμένεις από τους άλλους να κάνουν κάτι για σένα. Με θετική σκέψη και λίγη παραπάνω θέληση μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε έχεις κατά νου, αφού ξέρεις να οργανώνεις πάντα σωστά την επίθεσή σου. Μην ξεχνάς πως «ο τολμών νικά». Λίγη παραπάνω πίστη στον εαυτό σου χρειάζεσαι, και θα δεις πόσα προβλήματα θα λυθούν μέσα σε λίγα λεπτά.

Ζυγός (23/9-22/10)

Εσύ μπορεί να μην το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα, αλλά μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει στην αισθηματική σου σχέση. Κι αυτό, θα το καταλάβεις επειδή είναι πολύ πιθανό θα βγει στην επιφάνεια τώρα, εξαιτίας κάποιων δυσαρμονικών όψεων που δέχεσαι, αλλιώς… μάλλον θα είχες «μαύρα μεσάνυχτα». Δώσε προτεραιότητα στις σχέσεις σου τώρα και δεν θα χάσεις. Ανέβαλε ένα μακρινό ταξίδι γιατί δεν θα βγάλει πουθενά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αν θέλεις να σταθεροποιήσεις μια σχέση που έχει παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη ζωή σου, τώρα είναι η καλύτερη εποχή. Μην παραμελείς την ερωτική σου ζωή λόγω δουλειάς. Η εργασιοθεραπεία μπορεί να είναι η λύση για σένα σε κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις. Δούλεψε σκληρά και μην έχεις τεράστιες απαιτήσεις από τους άλλους.

Τοξότης (23/11-21/12)

Πολλά μπορείς να καταφέρεις τώρα, αρκεί να έχεις όλες τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση και να μπορείς να διακρίσεις τα περιθώρια και τις ευκαιρίες που σου δίνονται απλόχερα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μην αναλώνεσαι σε ανούσιες σύντομες σχέσεις που δεν έχουν και πολλά να σου δώσουν, γιατί θα χάσεις το χρόνο σου άσκοπα. Αναζήτησε κάτι πιό ουσιαστικό και μείνε εκεί. Ξέρεις τον τρόπο. Είναι προτιμότερο να μείνεις δίχως σχέση τώρα, αν δεν βρεις αυτό ακριβώς που ζητάς.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία τώρα για να φλερτάρεις και να γνωρίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ καλύτερα. Τώρα αισθάνεσαι πολύ πιο χαλαρά και αξίζει να αφεθείς λίγο παραπάνω από τις άλλες φορές, για να ζήσεις έναν έρωτα μοναδικό, έναν έρωτα ιδιαίτερα έντονο. Μη φοβηθείς και τα χαλάσεις όλα την τελευταία στιγμή. Κάνε μικρά-μικρά βήματα μπροστά και απέφυγε τα πισωγυρίσματα γιατί θα σου στοιχίσουν αργά ή γρήγορα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Οι συνθήκες τώρα δεν είναι και ότι καλύτερο για μια νέα σχέση, περισσότερο από θέμα σταθερότητας. Αν έχεις βρει κάτι καλό αλλά σύντομο, προχώρα δίχως να σκεφτείς τίποτα και απόλαυσέ το όσο περισσότερο μπορείς για το διάστημα που θα διαρκέσει. Μην προσπαθήσεις όμως να το κάνεις με το ζόρι μόνιμο, επειδή σου αρέσουν τα δύσκολα, γιατί θα αποτύχεις. Εξέτασε με προσοχή τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα, γιατί μπορεί να υπόσχονται πολλά και να δίνουν λίγα σε θέματα οικονομικά.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Φαίνεται πως οι πολλές φουρτούνες είναι πλέον παρελθόν, κι εσύ καλείσαι τώρα να μαζέψεις ότι γερό έχει απομείνει και να ξεκινήσεις και πάλι από κει που είχες μείνει. Δες πρώτα τι έχει απομείνει μέσα σου ζωντανό, πριν κάνεις ένα βήμα πιο κοντά στους άλλους. Οι πλανητικές όψεις θα σου φέρουν την αλήθεια κατάματα και θα δεις ποιοι είναι εκείνοι που σε αγαπάνε πραγματικά γι’ αυτό που είσαι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment