PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 30/12/2011


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Κριός (21/3-20/4)

Οι παρασπονδίες στα ζητήματα της καρδιάς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες, αλλά θα είναι πιο δύσκολο ακόμα, αν θελήσουν να σε πιάσουν «στα πράσα». Κοίτα πρώτα που μπορεί να σε «παίρνει» και πού όχι και συνέχισε εκ του ασφαλούς, προσπαθώντας να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα καλή για να επενδύσεις σε σίγουρα χαρτιά και όχι για να κάνεις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Απέφυγε να βάλεις σε κίνδυνο μια σταθερή σου σχέση, παρά τους πειρασμούς που υπάρχουν εκεί έξω.

Ταύρος (21/4-20/5)

Αν θέλεις να επισημοποιήσεις μια σχέση, η σημερινή, είναι η μέρα σου. Μόνο φρόντισε να το κάνεις όσο πιο σύντομα γίνεται, για να μην έχεις παραπάνω τρεχάματα. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα φέρουν δυναμικές εξελίξεις σε θέματα αισθηματικά. Κράτησε δυνατή μια φιλία που σου έχει σταθεί στις δύσκολες στιγμές. Μην απομακρύνεσαι.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μην αναμίξεις τη φιλία με τα ερωτικά, γιατί είναι πολύ πιθανό να χάσεις το ένα από τα δυο και σίγουρα θα το μετανιώσεις. Μην προτιμήσεις τώρα κρυφές συναντήσεις και σχέσεις γεμάτες ένταση και μυστήριο, παρόλο που θα σου κινούν συνεχώς το ενδιαφέρον. Προσπάθησε πιο πολύ. Δείξε στους άλλους πως έχεις πάρει κάποια πράγματα που σε ενδιαφέρουν, πιο σοβαρά απ’ ότι δείχνεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μια άκρως ερωτική ημέρα για σένα, που είναι πολύ πιθανό να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα, αφήνοντας στην άκρη τις περισσότερες δεύτερες σκέψεις και τις ανησυχίες. Διατήρησε τον ίδιο ρυθμό δουλειάς και τις αυξημένες ώρες εργασίας για να κερδίσεις πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένεις. Φρόντισε να βγαίνεις πιο συχνά έξω και να αποδέχεσαι τις προσκλήσεις των άλλων.

Λέων (23/7-23/8)

Κάποια γεγονότα, σκέψεις και συναισθήματα, έρχονται σήμερα δυναμικά να σου αλλάξουν τη ζωή και να φέρουν τα πάνω-κάτω, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Αυτή, είναι η κατάλληλη μέρα, για να κάνεις μια ερωτική εξομολόγηση στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή για να του δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου. Μη φανερώσεις τη ζήλια που νιώθεις για το ταίρι σου γιατί μπορεί να τρομάξει και να το βάλει στα πόδια.

Παρθένος (24/8-22/9)

Μην προσπαθείς να δεις ποιες είναι οι παγίδες που κρύβονται πίσω από κάθε δώρο και κάθε προσφορά που σου γίνεται από τους άλλους. Δέξου τις θετικές αλλαγές που έρχονται στη ζωή σου, σαν δώρο Θεού και όχι με φόβο, για το τι μπορεί να επακολουθήσει παρακάτω. Πάρτο απόφαση επιτέλους και πες το μεγάλο «ναι» στο σύντροφό σου.

Ζυγός (23/9-22/10)

Μια συγκατοίκηση θα ήταν ότι πρέπει για να δοκιμαστεί μια σημαντική σου σχέση. Ξεκίνα πρώτα από εκεί και αν δεις πως πάει καλά προχώρα και παρακάτω. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Μην αφήσεις να διαχειρίζονται οι άλλοι τα χρήματά σου και ιδιαίτερα κάποια μέλη της οικογενείας σου. Γιατί θα δεις πως δεν θα τα καταφέρουν καλύτερα από σένα. Αν χρειαστεί να δουλέψεις σκληρότερα για να πετύχεις στη καριέρα σου μην το αρνηθείς. Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Όλα για τον έρωτα! Θα χρειαστεί βέβαια να επιλέξεις ανάμεσα στη ουρά που έχει στηθεί για πάρτη σου έξω από το σπίτι σου. Διάλεξε ότι πιο σταθερό και πιο φρόνιμο, που θα μείνει κοντά σου και μετά τη σημερινή ημέρα. Θα έχεις πολλές προτάσεις για δουλειά το διάστημα αυτό. Επέλεξε αυτή που θα μπορεί να ανεβάσει την καριέρα σου ακόμα πιο ψηλά. Φρόντισε να βλέπεις πιο συχνά τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μη σε απορροφάει εντελώς η δουλειά σου.

Τοξότης (23/11-21/12)

Το πάθος και η ένταση κρατούν ζωντανή μια σχέση. Διοχέτευσέ τα σε… δημιουργικούς τομείς και όχι σε αψιμαχίες. Δεν πρέπει να φοβάσαι τις δυσκολίες, γιατί ξέρεις πώς να δυναμώνεις απ’ αυτές. Αν θέλεις τώρα να αλλάξεις, να αγοράσεις ή να νοικιάσεις ένα καινούριο ή παλιό σπίτι, πάλεψέ το από σήμερα. Απέφυγε οποιαδήποτε νέα κίνηση ή αλλαγή πορείας σε θέματα καριέρας, σπιτιού ή οικογένειας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ακόμα κι αυτήν, την τόσο ερωτική για σένα ημέρα, θα είναι δύσκολο να βρεις αυτό που ζητάς. Μια σχέση με ένα σταθερό και καλά συγκροτημένο άτομο. Όλο και κάποιο πρόβλημα θα προκύπτει συνεχώς. Προσπάθησε να κάνεις υπομονή. Σε θέματα οικονομικά, δεν έχεις καμιά απολύτως επ
ιθυμία τώρα απ’ ότι φαίνεται για να μαζέψεις χρήματα. Συνέχισε τις συχνές εξόδους και επαφές με φίλους και γνωστούς, για να περνάς καλά και να ξεσκάσεις λίγο παραπάνω. Άσε, που θα αυξήσουν πολύ τα τηλέφωνα στο καρνέ σου, και όλο και κάπου… θα σου χρειαστούν.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να απολαύσεις την αποκλειστικότητα, μέσα από μία και μόνο σχέση. Μια επαγγελματική πρόταση μπορεί να έχει τις καλύτερες προοπτικές, αλλά αν δεν τα δώσεις όλα, δεν πρόκειται να πάει και τόσο καλά. Φόρτσαρε όσο μπορείς στον τομέα των οικονομικών σου, για να μπορέσεις να ορθοποδήσεις. Προσοχή τί θα δώσεις και σε ποιόν, ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικά για να μη γίνουν ανεπανόρθωτα λάθη.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μεγάλη είναι η εύνοια στα αισθηματικά σου τώρα. Όλος ο κόσμος είναι στα πόδια σου είτε το βλέπεις, είτε όχι. Μη σκέφτεσαι τα προβλήματα που είχες κατά το παρελθόν και σε έχουν συνταράξει. Μοιάζουν ήδη πολύ μακρινά και δεν αξίζουν άλλον να ασχολείσαι μαζί τους. Αφέσου στα χέρια του αγαπημένου σου προσώπου για να σε φροντίσει. Αξίζεις την καλύτερη περιποίηση. Μόνο αν προσαρμοστείς άμεσα στις νέες συνθήκες, θα μπορέσεις να βγάλεις εις πέρας τις δύσκολες αποστολές που θα σου δοθούν τώρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment