PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 26/12/2011


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Κριός (21/3-20/4)

Θα είσαι τόσο πολύ απασχολημένη τώρα με διάφορες δουλειές, που πιθανό να ξεχάσεις, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, πως έχεις και ερωτική ζωή. Προσπάθησε να ισορροπήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τα πράγματα, γιατί εσύ θα χάσεις τελικά. Πώς να μην πάνε πολύ καλά τα θέματα της καριέρας σου, αφού έχεις δοθεί ολοκληρωτικά σε αυτό που κάνεις. Κυνήγησε τα όνειρά σου με όλο το πάθος που διαθέτεις, και δεν θα αργήσεις να πραγματοποιήσεις τα περισσότερα απ’ αυτά.

Ταύρος (21/4-20/5)

Πολλά είναι τα γεγονότα που θα σου επισημάνουν σήμερα πόσο σημαντική είναι η ποιοτική και ουσιαστική επικοινωνία σου με τους άλλους, και το σίγουρο είναι πως θα παλέψεις για να την έχεις. Όπου θα βλέπεις κλειστές πόρτες και κλειστά τηλέφωνα, καλύτερα να μείνεις μακριά, παρά να φανερώσεις έντονα ένα ενδιαφέρον, δίχως μια πιθανή ανταπόκριση. Μια σειρά από βόλτες, μετακινήσεις, δημόσιες σχέσεις, και ταξίδια θα ήταν ότι έπρεπε τώρα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Δρομολόγησε τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και πάρε τις τελικές αποφάσεις πριν ξαναλλάξεις γνώμη. Η πίεση που αισθάνεσαι τώρα είναι πλέον φανερή και γίνεται ιδιαίτερα αισθητή σε θέματα οικονομικά, καθώς έχεις τρελαθεί στα έξοδα. Όχι όμως παρά τη θέλησή σου… Το έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου. Απέφυγε να δανειστείς χρήματα τώρα από οπουδήποτε, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να τα ξεπληρώσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Πολλά γεγονότα τώρα θα σε κάνουν να σκεφτείς κάποια πράγματα από την αρχή για την ερωτική σου ζωή και να αλλάξεις στάση. Η αισιοδοξία που αισθάνεσαι μέσα σου, πως όλα θα πάνε καλά, σε ωθεί σε σπάταλες, κι αυτό μάλλον θα το μετανιώσεις σύντομα. Η σημερινή ημέρα σε κινητοποιεί θετικά στα επαγγελματικά σου και μπορείς να σχεδιάσεις κάτι ιδιαίτερα δημιουργικό;

Λέων (23/7-23/8)

Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτά τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις τώρα για συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις στον ερωτικό τομέα. Οι αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις τώρα και μια έμφυτη τάση για υπερβολή, σε ωθεί να κάνεις δαπανηρές αγορές με σκοπό να μοιράσεις χαρά και ικανοποίηση, τόσο σε σένα, όσο και στους άλλους. Φρόντισε μόνο να μην αδικήσεις κανένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παρθένος (24/8-22/9)

Σε θέματα καλλωπισμού θα ξοδευτεί ένα μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού και των χρημάτων σου τώρα, ενώ έχεις την ανάγκη να κάνεις και πολλά δώρα σε άτομα που έχεις μια ιδιαίτερη αδυναμία. Διασκέδασε με την ψυχή σου το διάστημα αυτό και που ξέρεις… κάτι καλό θα υπάρχει εκεί έξω και για σένα στον ερωτικό τομέα. Φρόντισε να αφήσεις πίσω σου το δυσάρεστο παρελθόν, για να μπορείς να βρεις κάτι που να αξίζει πραγματικά στο παρόν και το μέλλον.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πόσο καλό σου έχουν κάνει όλες οι εξιδανικεύσεις ή και οι απογοητεύσεις που έχεις περάσει κατά το παρελθόν, έτσι ώστε να εκτιμήσεις τα καλά που έρχονται τώρα στην ερωτική σου ζωή. Θα έχεις πολλές προτάσεις στον αισθηματικό τομέα και πολλαπλές επιλογές. Κάνε τις επιλογές σου, αλλά αυτή τη φορά, με περισσότερο μυαλό. Απέφυγε τουλάχιστον να κάνεις τα ίδια λάθη.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Πραγματοποίησε τώρα κάποιες κοντινές αποδράσεις με τους αγαπημένους σου, εφόσον στο επιτρέπει η δουλειά και οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Αν δεν τα καταφέρεις, μια μακρινή βόλτα αρκεί για να περάσεις καλά και να ξεχαστείς από τα προβλήματα που έχεις στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε να επισκεφτείς πρόσωπα που εκτιμάς και ξέρεις πως μπορείς να κάνεις υπέροχες συζητήσεις και να περνάς πολύ όμορφα μαζί τους, ότι κι αν κάνετε.

Τοξότης (23/11-21/12)

Σήμερα, θα είσαι ιδιαίτερα ερωτική και έτοιμη για όλα. Θα περάσεις καλά στον ερωτικό τομέα, αλλά θα είναι δύσκολο να σταθεροποιηθείς σε μόνο μία σχέση, με τόσες πολλές προσφορές γύρω σου. Αν έχεις βρει το κάτι άλλο… φρόντισε να παραμείνεις εκεί και μην κοιτάς δεξιά κι αριστερά, μήπως και υπάρχει εκεί γύρω, κάτι καλύτερο. Σταθεροποίησε, με κάθε τρόπο, σχέσεις σημαντικές που έχουν πολλά ακόμα να σου δώσουν.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις παίρνουν ξαφνικά τώρα μεγάλη σημασία για σένα, καθώς βλέπεις πως στη ζωή δεν αρκούν
μόνο τα υλικά αγαθά για να είναι κανείς ευτυχισμένος. Ζήσε τα πάντα με περισσότερο πάθος και ένταση για να αισθανθείς μεγαλύτερη ζωντάνια. Τακτοποίησε τώρα όλες τις οφειλές που έχεις ήδη, γιατί αργότερα μπορεί να προκύψουν ιδιαίτερα αυξημένες και θα πελαγώσεις.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η διάθεσή σου δεν είναι και τόσο καλή τώρα, κι αυτό θα το μεταδώσεις και στους άλλους που είναι δίπλα σου. Παρόλο που έχεις πολλά άτομα φιλικά και μη, να σου δείχνουν ποικιλοτρόπως τα αισθήματά τους, ο δικός σου ο νους ανατρέχει στα περασμένα. Αναπολείς πολύ συχνά το παρελθόν και κάποια άτομα μέσα από αυτό, που μάλλον με δικές σου κινήσεις τα έχεις πια χάσει.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Εσύ τώρα, όσο δύσκολα κι αν περνάς, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, καθώς έχεις την τύχη και το δίκιο με το μέρος σου. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα. Ακόμα και το άγχος σου μπορεί να δουλέψει εποικοδομητικά, αρκεί να μην το παρακάνεις και να είναι εποικοδομητικό. Προχώρησε στην εφαρμογή των πιο τρελών σου ονείρων, αλλά παρόλα αυτά, φρόντισε να αφήσεις να υποβόσκει μια ρεαλιστική βάση κάπου στο βάθος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment