PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 25/1/2012



Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κριός (21/3-20/4)
Η αισθηματική σου ζωή κρύβει κάποιο μυστήριο ή κάποιο πρόβλημα σήμερα. Μάλλον θα μπεις στον πειρασμό να απατήσεις το ταίρι σου, παρόλο που δεν έχεις και μεγάλα παράπονα από αυτό. Πρόσεχε μη σε ανακαλύψει, αν δεν θέλεις να διαλυθεί ότι έχεις φτιάξει μαζί του μέχρι τώρα. Η καριέρα σου χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσεις εκεί που έχεις ονειρευτείς. Δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια πλέον. Μην κάνεις παρασπονδίες, αν θέλεις να διατηρήσεις μια σημαντική σχέση, γιατί αν μαθευτούν θα τη χάσεις.
Ταύρος (21/4-20/5)
Αν δεν έχεις μια σταθερή σχέση, συνέχισε να ψάχνεις. Πιθανό να βρεις κάτι πολύ καλό τώρα. Μην αφήσεις όμως τα οικονομικά σου στην τύχη τους. Δούλεψε λίγο περισσότερο, για να μπορείς να διεκδικήσεις μια αύξηση αργότερα. Είναι μία υπέροχη μέρα, για να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς να περάσεις καλά και να ξεδώσεις κι εσύ λιγάκι.
Δίδυμοι (21/5-21/6)
Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα φέρουν πολύ ένταση στο περιβάλλον σου, ενώ χρειάζεσαι άμεσα να κάνεις κάποιες αλλαγές. Δεν γίνεται όμως να αλλάξεις όλη σου τη ζωή από τη μια μέρα στην άλλη. Δοκίμασε να τις κάνεις σιγά-σιγά και οργανωμένα, δίχως πισωγυρίσματα. Φρόντισε λίγο περισσότερο τον τομέα της καριέρας σου για να μπορέσει να σε φροντίσει και αυτή ανάλογα….
Καρκίνος (22/6-22/7)
Σήμερα δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στη γοητεία ενός ατόμου που σου έχει πάρει τα μυαλά, και οι πλανητικές όψεις της ημέρας, θα σε κάνουν να απολαύσεις μέχρι τέλους αυτό που τόσο καιρό επιθυμούσες και δεν τολμούσες να κάνεις. Μη μείνεις ούτε στιγμή σήμερα μέσα στο σπίτι, γιατί έξω θα βρεις πολλές νέες ευκαιρίες και θα βρεις τρόπο να εκτονώσεις όλη αυτή την εσωτερική ένταση που έχεις αυξημένη.
Λέων (23/7-23/8)
Δεν θα είναι εύκολο να προβλέψεις τις ανατροπές στον αισθηματικό σου τομέα, ούτε και να προετοιμαστείς ψυχολογικά ή με άλλο τρόπο γι’ αυτές. Πολλοί είναι εκείνοι που σε αγχώνουν κυρίως σε θέματα οικονομικά, γι’ αυτό μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να σου φέρει περισσότερες απώλειες. Δέξου ότι το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον και μην του εναντιώνεσαι.
Παρθένος (24/8-22/9)
Σήμερα μπορείς να σταθεροποιηθείς σε μία και μόνο σχέση, αρκεί να κινηθείς σωστά και να αποφύγεις τις περιττές γκρίνιες και μιζέριες. Μετά από περιπλάνηση και αναζήτηση του τέλειου συντρόφου, μοιάζεις να είσαι σίγουρη πως έχεις βρει κάτι πολύ καλό. Απόλαυσέ το. Σε θέματα οικονομικά, χαλάς πολλά χρήματα για τους άλλους, κι αυτό μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να το κόβεις σιγά – σιγά. Επένδυσε σε μια νέα δουλειά, μόνο αν έχεις διαπιστώσει πως πραγματικά σε συμφέρει, και δεν θα χάσεις.
Ζυγός (23/9-22/10)
Είναι μια καλή μέρα για περισυλλογή, να μαζέψεις τα όποια «κομμάτια» σου, να μετρήσεις λάθη και απώλειες και να κάνεις ένα πλάνο για το πώς και με ποιους συμμάχους θα προχωρήσεις μπροστά στη ζωή σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις μέσα τώρα, είναι να κάτσεις και να σκεφτείς το επόμενο βήμα σου, δίχως όμως και να το κάνεις. Πρέπει να ξεχάσεις τελείως το παρελθόν, να ζυγίσεις τα πράγματα και να φερθείς δίκαια, τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους.
Σκορπιός (23/10-22/11)
Τα αισθηματικά σου έχουν τον πρώτο λόγο για σένα τουλάχιστον τώρα. Πέρασε όσο καλύτερα μπορείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάνε του εκπλήξεις που θα του αρέσουν πολύ. Αν προσπαθείς να βρεις χρηματοδότη για να κάνεις πράξη τις ιδέες σου γιατί δεν σκέφτεσαι να το χρηματοδοτήσεις εσύ δίχως να έχεις ανάγκη κανέναν άλλον; Θα έχεις όλα τα κέρδη δικά σου και δεν θα έχεις κανένα επάνω από το κεφάλι σου. Ερεύνησε όμως πρώτα αν αξίζει τον κόπο.
Τοξότης (23/11-21/12)
Μεγάλη ζήτηση θα έχεις τώρα κυρίως στον ερωτικό τομέα, αν και δεν θα έχεις και την καλύτερη διάθεση να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου. Δύσκολα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις ή να εκτιμήσεις σωστά αυτά που έχεις ήδη στη ζωή σου και θέλεις να κρατήσεις. Κάποια γεγονότα θα φέρουν τώρα τόσο μεγάλη ένταση, που δεν θα σε αφήσουν να σκεφτείς ή και να πράξεις σωστά.
Αιγόκερως (22/12-19/1)
Όσο κι αν θέλεις να βρεις κάτι σταθερό στα ερωτικά σου, μάλλον θα σε κυνηγούν ακόμα και σήμερα οι σύντομες, αλλά έντονες ερωτικές περιπέτειες. Δεν φταις εσύ, αλλά τα λάθος μηνύματα που παίρνεις. Φλερτ και ερωτικό παιχνίδι, θα υπάρχει άφθονο, αλλά δύσκολα θα προκύψει κάτι παραπάνω από αυτό, κάτι πιο μόνιμο και πιο σ
ταθερό, έτσι όπως το θέλεις. Μην ελπίζεις πως μπορείς να αλλάξεις τους άλλους, όταν ξέρεις πως ούτε εσύ μπορείς να αλλάξεις εσένα.
Υδροχόος (20/1-19/2)
Φρόντισε ώστε μια σταθερή σχέση να κρατήσει όσο πιο πολύ γίνεται. Έχει να σου δώσει και να μάθεις πολλά από αυτή. Μην ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούργιο, σε ότι αφορά την καριέρα σου, αν δεν το έχεις σκεφτεί και ψάξει πολύ καλά από πριν, γιατί μπορεί να το αφήσεις στη μέση, ή να μην του αφιερωθείς ολοκληρωτικά, κι αυτό είναι κάτι που δεν σε συμφέρει. Μην προσπαθήσεις να επιλέξεις κάτι προσωρινό στα ερωτικά σου, γιατί πιθανό να μείνει πολύ περισσότερο στη ζωή σου, απ’ ότι ίσως θα φαντάζεσαι.
Ιχθείς (20/2-20/3)
Η τύχη είναι με το μέρος σου και στα αισθηματικά ζητήματα τώρα. Τόλμησε να επεκταθείς και ζήτησε αύξηση των εισοδημάτων σου ή τουλάχιστον κάνε νέες κινήσεις για να τα αυξήσεις. Κάνε επενδύσεις που μπορούν να σου αποδώσουν ένα σταθερό εισόδημα. Παίξε και κανένα τυχερό μήπως και είσαι από τους νικητές. Έχεις πολλές ελπίδες. Τίποτα δεν σε κρατάει τώρα. Έχεις πάρει φόρα και θέλεις να τα κάνεις όλα μαζί. Προχώρα, αλλά προσεχτικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment