PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: «Οι Έλληνες βιώνουν πρωτοφανή τραγωδία» (video)



Χαρακτήρισε τα όσα βιώνουν τα τελευταία δύο χρόνια οι Έλληνες πολίτες, μιλώντας σε πολιτική συγκέντρωση στο Περιστέρι

«Πρωτοφανή τραγωδία» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τα όσα βιώνουν τα τελευταία δύο χρόνια οι Έλληνες πολίτες, μιλώντας σε πολιτική συγκέντρωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου.

Αρχικά, στη συγκέντρωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος και ο πρώην Βουλευτής Γιάννης Μπανιάς, εν’ συνεχεία παίρνοντας το λόγο και ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένας νέος συνασπισμός εξουσίας με κορμό την Αριστερά.

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού ανέπτυξε την πρότασή του για τη δημιουργία ενός νέου συνασπισμού εξουσίας με κορμό την αριστερά και αυτό, όπως είπε, πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, καθώς «όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο ορατά γίνονται τα αδιέξοδα της πολιτικής των Μνημονίων».

Για τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση ο κ. Τσίπρας είπε ότι «έχουν αναθέσει στον κ. Παπαδήμο να ταΐζει την ύφεση με μέτρα, μέχρι την ολοκληρωτική χρεοκοπία και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα, που προβλέπει μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας η νέα δανεική σύμβαση, που ετοιμάζονται να φέρουν στη Βουλή για να ψηφίσουν τις επόμενες εβδομάδες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment