PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 21/12/2011


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Κριός (21/3-20/4)

Πολλά πράγματα τώρα θα σε κάνουν να θέλεις να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δίχως να σκεφτείς ούτε στιγμή τα τεράστια εμπόδια που απλώνονται στο δρόμο σου. Προχώρα δίχως κανένα δισταγμό. Τα οικονομικά σου θα πρέπει να τα προσέχεις ιδιαίτερα, καθώς η διάθεση για shopping therapy ανεβαίνει επικίνδυνα, κι εσύ την ακολουθείς κατά γράμμα. Απέφυγε όλες τις σκηνές ζηλοτυπίας που έχεις στο μυαλό σου για το αγαπημένο σου πρόσωπο και δεν θα χάσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η σημερινή ημέρα είναι καλή να ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή να προχωρήσεις ένα ακόμα βήμα σε μια παλαιότερη. Πάντως την περίοδο αυτή δεν σου ταιριάζουν σίγουρα οι χλιαρές καταστάσεις. Μην προσπαθήσεις να βελτιώσεις τώρα τις σχέσεις σου με άτομα με τα οποία υπάρχουν πολλές διαφωνίες, γιατί θα κάνεις τελικά τα πράγματα πολύ χειρότερα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Αν βαρέθηκες να γυρνάς από δω κι από κει, πολλά πράγματα θα σου δώσουν την ευκαιρία να «αράξεις» σε μια σχέση που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα το διάστημα αυτό παρόλο που δεν μπορείς τις… πολύ στενές σχέσεις και τους περιορισμούς. Τα προβλήματα στα οικονομικά συνεχίζονται με παλαιότερα χρέη να ζητούν άμεση εξόφληση όσο πιο σύντομα γίνεται. Σκέψου ψύχραιμα για να βρεις λύσεις. Φρόντισε να βρεθείς κοντά σε άτομα που σε έχουν ιδιαίτερη ανάγκη και σου κάνουν συνεχώς παράπονα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αν βλέπεις μια σχέση να μην «τραβάει» άλλο είναι καλύτερα να την τελειώσεις τώρα παρά να αφήσεις τα συναισθήματά σου να πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα. Απόλαυσε μια ιδιαίτερα θετική περίοδο για τα θέματα της καριέρας σου καθώς ήρθε επιτέλους ο καιρός να εισπράξεις κι εσύ τα «μπράβο» που σου αξίζουν. Προσπάθησε να το ρίξεις λιγάκι έξω απολαμβάνοντας τον έρωτα και τις χαρές της ζωής, δίχως να σκέφτεσαι αυτή τη φορά, τι θα συμβεί αύριο.

Λέων (23/7-23/8)

Μια όμορφη ημέρα για την ερωτική σου ζωή, που όσο πάει και θα γίνεται καλύτερη σταδιακά. Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη σχέση που ήδη έχεις, να κάνετε περισσότερα πράγματα μαζί που σας ευχαριστούν και τους δυο, ενώ αν δεν έχεις ακόμα μια σταθερή σχέση, περίμενε και οι μεγάλες ευκαιρίες έρχονται. Προς το τέλος της μέρας, η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Τόλμησε, αλλά πάντα με μέτρο.

Παρθένος (24/8-22/9)

Αυξημένο θα είναι το φλερτ, το παιχνίδι με τον έρωτα, μέσα από ματιές και νέες γνωριμίες γεμάτες μυστήριο και έντονο ενδιαφέρον τώρα. Οι συχνές μετακινήσεις και βόλτες σου με διάφορες παρέες, μπορεί να φέρουν κάποια νέα άτομα στη ζωή σου, και θα σε βάλουν και πάλι μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Πρόσεξε πολύ κάθε σου βήμα, αν θέλεις να σταθεροποιήσεις μια σχέση τώρα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Μην αφήσεις να χαθεί ούτε μία ευκαιρία που θα σου δοθεί για να αυξήσεις τα οικονομικά σου και φρόντισε να βάλεις και κανένα ευρώ στην άκρη για πιο δύσκολες μέρες που πιθανό να έρθουν και για σένα. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να βελτιώσεις στο μέγιστο τα οικονομικά σου και να πάρεις μια γερή ανάσα. Φρόντισε να κάνεις εύστοχες στρατηγικές κινήσεις και συνεργασίες που θα σου αποφέρουν πολύ περισσότερα έσοδα γιατί τα χρειάζεσαι.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Πολλές νέες σχέσεις, που θα είναι μάλλον περαστικές από τη ζωή σου, θα σε κάνουν να αισθανθείς υπέροχα. Εκμεταλλεύσου τώρα τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που νιώθεις και κυνήγησε αυτά που θέλεις, μέχρι τελευταίας πτώσης, που μάλλον… δεν θα χρειαστεί. Δεν είναι και το καλύτερο διάστημα για να διατηρήσεις παράλληλα δύο αισθηματικές σχέσεις, γιατί το πιο πιθανό είναι πολύ σύντομα να σε ανακαλύψουν και να τις χάσεις και τις δυο.

Τοξότης (23/11-21/12)

Καλό θα ήταν να απομονωθείς λίγο, προκειμένου να πετύχεις σημαντικά πράγματα και να σκεφτείς για το μέλλον σου. Καιρός να κάνεις ένα βήμα μπροστά στις αισθηματικές σου σχέσεις, επουλώνοντας μια και για πάντα τις πληγές του παρελθόντος. Δώσε όλο σου το είναι σε μια σχέση που αξίζει πολλά. Ότι κι αν γίνει, μην κάνεις τίποτα που μπορεί να εκθέσει τους αγαπημένους σου ή να χαλάσει μια σημαντική σχέση.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Τόλμησε και διεκδίκησε αυτά που επιθυμείς. Κάνε νέες γνωριμίες, αλλά απέφυγε καινούργιες σχέσεις
και συνεργασίες με άτομα ασταθή, αν θέλεις να κρατήσουν λίγο παραπάνω. Προσπάθησε να είσαι όσο γίνεται πιο συνεπής στις σχέσεις σου και να κάνεις πράξη όσα υπόσχεσαι, γιατί θα αρχίσουν τα παράπονα από μεριάς των αγαπημένων σου.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς και να αναθεωρήσεις σκέψεις και συναισθήματα για σχέσεις που ήδη υπάρχουν ή που τελείωσαν άδοξα. Δεν είναι όμως και το καλύτερο διάστημα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί σίγουρα θα το μετανιώσεις. Συζήτησε αυτά που σε απασχολούν και μην τα κρατάς μέσα σου, γιατί δεν κάνει καλό ούτε σε σένα, αλλά ούτε και στην ερωτική σου ζωή.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Τα πολλά έξοδα και η αύξηση των πάγιων οφειλών σου προς τρίτους θα σε γεμίσουν με ένταση και άγχος. Μην τα αφήσεις να επηρεάσουν την κρίση και τις αποφάσεις σου. Αν δεις πως κάποια συναισθήματα ζήλιας ή κτητικότητας για τους αγαπημένους σου κάνουν την εμφάνισή τους το διάστημα αυτό, μην τα εξωτερικεύσεις απότομα έως και καθόλου, γιατί μάλλον θα τους «πνίξεις».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment