PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 15/1/2012


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.

Κριός (21/3-20/4)
Οι πλανήτες σήμερα βάζουν φωτιά στα αισθηματικά σου καθώς κι εσύ μάλλον τα θέλεις όλα ή τίποτα. Πρόσεχε, μην τραβάς το σκοινί γιατί τώρα μπορεί και να σπάσει εκεί που δεν το περιμένεις. Προτίμησε την υποχώρηση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και όχι την αποχώρηση γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις. Προβλήματα με τους συνεργάτες στη δουλειά θα προκαλέσουν εντάσεις και το όλο κλίμα μάλλον μυρίζει μπαρούτι. Μην αλλάξεις τώρα δουλειά γιατί τα προβλήματα θα σε ακολουθήσουν κι εκεί.
Ταύρος (21/4-20/5)
Θα αναγκαστείς να παραδεχτείς τώρα, όλα τα λάθη που έχεις κάνει στην αισθηματική σου σχέση. Δεν είναι αργά να προσπαθήσεις να δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου γι’ αυτή. Προσπάθησε να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες που σου επιβάλουν οι άλλοι στο χώρο της καριέρας και μη φέρνεις αντιρρήσεις που μπορούν να σε πάνε πίσω, γιατί σύντομα θα το μετανιώσεις. Μπορείς να βγάλεις την ένταση που έχεις αυξημένη μέσα σου, δημιουργικά με περισσότερη δουλειά ή ακόμα και με ακόμα περισσότερη άσκηση.
Δίδυμοι (21/5-21/6)
«Όλα για τον έρωτα» είναι το σύνθημα για σένα τώρα. Ήρθε ο καιρός να βάλεις πρώτη προτεραιότητα τα αισθηματικά σου ζητήματα, αν θέλεις να τα ξεκαθαρίσεις μια και για πάντα. Φρόντισε να βρεις νέες πηγές εσόδων, ακόμα κι αν δεν σε βοηθάει κανείς απ’ αυτούς που περίμενες, για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις δημιουργήσει. Ένας νέος έρωτας μπορεί να μπει από την πίσω πόρτα στη ζωής σου και δίχως να το καταλάβεις, να σου γίνει απολύτως απαραίτητος.
Καρκίνος (22/6-22/7)
Τα πράγματα θα φτάσουν μάλλον στα άκρα καθώς βλέπεις το ποτήρι να ξεχειλίζει επικίνδυνα. Μη χάσεις τώρα την υπομονή σου και διώξεις άδικα έναν άνθρωπο που σου έχει προσφέρει πολλά. Η διαίσθηση και το αλάνθαστο ένστικτό σου θα σε οδηγήσουν σωστά αρκεί να αφήσεις απ’ έξω το συναίσθημα. Αν κάποια πράγματα σε προβληματίζουν στο χώρο της καριέρας φρόντισε να αναζητήσεις την αλήθεια και να τη μάθεις από πρώτο χέρι για να σιγουρευτείς γι’ αυτό που συμβαίνει.
Λέων (23/7-23/8)
Άφησε πίσω οριστικά το παρελθόν δίχως να κοιτάξεις ούτε για μια στιγμή τι έχει συμβεί εκεί τώρα που εσύ δεν αποτελείς πλέον μέρος του. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να σκεφτείς ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο βήμα. Με μεγάλη όρεξη και αισιοδοξία μπορείς να προχωρήσεις δυναμικά στα νέα σχέδια που έχεις βάλει στόχο να πραγματοποιήσεις λίαν συντόμως. Κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα καριέρας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην ανησυχείς. Απέφυγε τις πολλές μετακινήσεις και τα ταξίδια.
Παρθένος (24/8-22/9)
Παρορμητικές καταστάσεις αμφιβόλου διάρκειας φαίνεται πως σου φέρνουν οι πλανητικές διελεύσεις της ημέρας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αφού μπορεί να ζήσεις ακόμα και ακραίες καταστάσεις. Όλα αυτά σε έχουν ήδη κουράσει και είναι καιρός να δεις τι ζητούν οι άλλοι από σένα, κι αν αυτό τελικά σε εκφράζει. Τα έσοδά σου αυξάνονται κατακόρυφα, ενώ αλλάζει προς το καλύτερο η οικονομική σου κατάσταση.
Ζυγός (23/9-22/10)
Αλλιώς περίμενες τα πράγματα, και αλλιώς σου έχουν έρθει. Την περίοδο αυτή σε ξαναθυμούνται άτομα του παρελθόντος που προσπαθούν να εισβάλλουν και πάλι στη ζωή σου. Μην ξεκινήσεις όμως τίποτα επάνω στις ίδιες βάσεις, γιατί δεν μπορεί να έχει διάρκεια, και η πιθανότητα να γίνουν και πάλι τα ίδια, είναι μεγάλη. Μεγάλες επιτυχίες σε περιμένουν στον εργασιακό χώρο, αφού τα έχεις δώσει όλα –στην κυριολεξία- και έχεις εισπράξει ελάχιστα μέχρι τώρα. Μη χάσεις ευκαιρίες που σου δίνονται για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, από αναβολή ή υπερβολική ανησυχία.
Σκορπιός (23/10-22/11)
Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς κάνεις τώρα, εκτός βέβαια μόνο από σένα τον ίδιο. Είναι μια περίοδος, όπου θα πρέπει περισσότερο από ποτέ, να απομονωθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή να ζήσεις την απέραντη μοναξιά. Αυτό, θα πρέπει να το κάνεις, για να ανασυγκροτήσεις δυνάμεις και να δεις τα γεγονότα από άλλη σκοπιά, αφού πρώτα τα εξετάσεις εξονυχιστικά. Οι αποφάσεις σου έχουν ωριμάσει, οι συμφωνίες σου βλέπεις πως μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα, οπότε δεν έχεις παρά να υπογράψεις τα συμβόλαια που θέλεις, αφού συμβουλευτείς πρώτα τους ειδικούς.
Τοξότης (23/11-21/12)
Αν καταφέρεις τώρα και συμβιβαστείς με τις έντονες διαφωνίες που υπάρχουν στον αισθηματικό τομέα, τότε σίγουρα
αυτό θα είναι μια νίκη για σένα. Προσπάθησε όμως να δείξεις σε εκείνους που σε ενδιαφέρουν πως και η υπομονή έχει τα όριά της και κάθε διάθεση για συμβιβασμό, δεν είναι απαραίτητα και μια υποχώρηση από μεριάς σου. Ακόμα και τα μεγαλύτερα τολμήματα, θα αποδειχθεί πως άξιζαν τον κόπο. Αξιοποίησε όλες τις γνωριμίες σου, παλιές και νέες, για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.
Αιγόκερως (22/12-19/1)
Ίσως έχεις πολλά πρακτικά ζητήματα στο μυαλό σου τώρα, και σου είναι αρκετά δύσκολο να επικεντρωθείς στην ερωτική σου ζωή. Αυτό είναι κάτι που όσο κι αν σε καίει, μάλλον το έχεις αφήσει στην τύχη. Από την άλλη, αν νομίζεις πως έχεις βρει αυτό που ψάχνεις, σίγουρα δεν πρόκειται να το αφήσεις να φύγεις. Αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως θα προτιμήσεις τη μοναξιά, αν δεν βρεις αυτό που θέλεις, έτσι όπως ακριβώς το θέλεις.
Υδροχόος (20/1-19/2)
Θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα θέματα της καριέρας σου, και πολλές νέες κινήσεις ώστε να μπορέσουν να πάρουν λίγο τα πάνω τους την περίοδο αυτή. Οι παρανομίες δεν ευνοούνται γι’ αυτό προσπάθησε όσο… γλυκιές κι αν είναι, να τις αποφύγεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχεις ακόμα πολύ δρόμο μπροστά σου και πολλές επίπονες μάχες να δώσεις για να κερδίσεις αυτό που θέλεις με τον τρόπο που θέλεις.
Ιχθείς (20/2-20/3)
Ζήλια, πάθος, κεραυνοβόλοι έρωτες και πολύ μυστήριο είναι τα συστατικά αυτής της ιδιαίτερα συναρπαστικής ημέρας για τα αισθηματικά σου. Τώρα όλα μπορούν να συμβούν και να ανατραπούν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά. Μην ξοδεύεις αλόγιστα τα χρήματά σου προκειμένου να φτιάξεις τη δική σου διάθεση ή τη διάθεση των αγαπημένων σου. Άφησε κάτι στην άκρη για την επόμενη μέρα. Πρόσεξε πολύ τα οικονομικά σου, μείωσε τα έξοδα και πρόσεχε πολύ τις οφειλές προς τρίτους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment