PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 12/1/2012


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα.

Κριός (21/3-20/4)
Στον επαγγελματικό τομέα, δεν έχεις τώρα μυαλό για δουλειά, παρόλο που έχεις πολλές υποχρεώσεις να φέρεις εις πέρας. Ξέχασε το παρελθόν στον ερωτικό τομέα και μην ξαναγυρίσεις πίσω σ’ αυτό, οτιδήποτε κι αν συμβεί, γιατί μόνο για να σε πληγώσει και πάλι θα έχει έρθει και πάλι σε σένα. Όλα τώρα μπορούν να πάνε καλύτερα για σένα, αν προτιμήσεις να κινηθείς με τη λογική, αποφεύγοντας όσο μπορείς το συναίσθημα.
Ταύρος (21/4-20/5)
Η σημερινή ημέρα φαίνεται πως θα σε βάλει για τα καλά και πάλι στο πνεύμα της δουλειάς και θα επιστρέψεις στους γνώριμους ρυθμούς σου. Θέλεις την περίοδο αυτή να οργανώσεις καλύτερα τα πράγματα, ώστε να έχεις μεγαλύτερη παραγωγικότητα και να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Δώσε βάση σε προτιμήσεις και προτροπές των αγαπημένων σου προσώπων, και θα δεις που τελικά θα τα βρείτε μεταξύ σας.
Δίδυμοι (21/5-21/6)
Η σημερινή ημέρα σε ωθεί να κάνεις πολλά έξοδα για θέματα σπιτιού, και γενικότερα ακίνητης περιουσίας, τα οποία φαίνεται πως δεν είχες υπολογίσει, γι’ αυτό και θα σε πιέσουν αρκετά. Κάποια λαθάκια που έχουν κάνει άλλοι αναγκάζεσαι να πληρώσεις εσύ τώρα, ενώ ακόμα δεν μπορείς να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, όπου επικρατεί ένα χάος. Τακτοποίησε όσο μπορείς καλύτερα, θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου, για να μην έχεις αργότερα πολλά μπερδέματα.
Καρκίνος (22/6-22/7)
Η σημερινή ημέρα είναι ότι πρέπει για ένα τρυφερό ταξιδάκι, παρέα με το αγαπημένο σου πρόσωπο, σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα. Προσπάθησε όσο μπορείς να περάσεις καλά μαζί του, να ξεχάσεις τα προβλήματα που σε περιμένουν πίσω στην καθημερινή σου ζωή, και να απολαύσεις όσες περισσότερες ώρες ξεγνοιασιάς μπορείς. Βέβαια ίσως θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ, για να μην κουβαλήσεις μαζί στις αποσκευές σου, άγχη και γκρίνιες, αλλά έστω και μια καλή προσπάθεια, αρκεί.
Λέων (23/7-23/8)
Αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα ποιο άτομο σου ταιριάζει για να κατασταλάξεις σε μία μόνο και μοναδική σχέση, καλύτερα να μείνεις δίχως παρτενέρ για ένα διάστημα ώστε να ηρεμήσεις. Αν τα έχεις καταφέρει και έχεις βρει αυτό που χρειάζεσαι, φρόντισε να περνάς καλά ότι κι αν κάνεις μαζί του. Παρά τα λάθη του παρελθόντος στα οικονομικά σου, θα καταφέρεις ξεκινώντας τώρα να ξαναγεννηθείς από τις στάχτες σου. Μόνο φρόντισε αυτή τη φορά να μην έχεις συνέταιρο στην τσέπη σου. Βάλε σε εφαρμογή ένα νέο δημιουργικό σχέδιο, προκειμένου να αυξήσεις σημαντικά την οικονομική σου κατάσταση.
Παρθένος (24/8-22/9)
Αναβολές, μπερδέματα και συχνές καθυστερήσεις, σου φέρνουν μόνο εμπόδια και προβλήματα σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, που ίσως να αισθάνεσαι πως είναι αξεπέραστα. Τελικά ίσως να μη μάθεις ποτέ τις αιτίες όλων αυτών. Αν κάνεις υπομονή, όλα θα αρχίσουν να λύνονται ως δια μαγείας και θα μπορέσεις να προγραμματίσεις καλύτερα τις δουλειές σου.
Ζυγός (23/9-22/10)
Περίεργα μονοπάτια θα επιλέξεις για να χαρείς και να διασκεδάσεις δίχως να σκέφτεσαι τα «πρέπει» αλλά μόνο τα «θέλω» σου. Σταθερές σχέσεις κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα αν δεν έχουν γερές βάσεις και δεν μπορέσουν να αντέξουν τους πειρασμούς που υπάρχουν τριγύρω. Ο ερωτικός τομέας μόνο με έντονες καταστάσεις μπορεί τώρα να σου δώσει μεγάλες χαρές. Η διάθεσή σου δεν θα είναι τώρα και στα καλύτερά της, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να πληγώσεις τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου.
Σκορπιός (23/10-22/11)
Οι συνεχιζόμενες αλλαγές και αναβολές που έχει η σημερινή ημέρα, σε εκνευρίζουν αφάνταστα, αφού βλέπεις πως οτιδήποτε κι αν σχεδιάζεις, ανατρέπεται. Είσαι σε μια φάση που προσπαθείς να σταθεροποιήσεις πολλά παλιά σου βήματα, και να τα ανανεώσεις με καινούργια, και όσο πιο στέρεα μπορείς. Κάνε υπομονή και ξεκίνησε να προσπαθείς όταν θα τα έχεις οργανώσεις όλα τέλεια. Χρησιμοποίησε το διάστημα αυτό για να σχεδιάσεις το επόμενό σου βήμα.
Τοξότης (23/11-21/12)
Η δουλειά και γενικότερα οι υποχρεώσεις, εμποδίζουν την καλή λειτουργία της αισθηματικής σου ζωής. Φρόντισε να δώσεις περισσότερο βάρος στις σχέσεις σου, για να μπορείς να έχεις μια ισορροπία στη ζωή σου. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου, καθώς η ανάγκη για εξάπλωση και σε άλλους τομείς, θα βοηθήσουν πολύ την καριέρα σου. Εξέτασε καλά όλες τις καινούργιες προτάσεις και οργάνωσε σωστά τα επόμενα βήματα. Η προσήλωση στους στόχους, σε συν
δυασμό με τη σκληρή δουλειά, μπορούν να φέρουν τα αποτελέσματα που αναζητάς.
Αιγόκερως (22/12-19/1)
Η σημερινή ημέρα συνεχίζει να σου βάζει εμπόδια και διλήμματα, ώστε να σε φέρει στα όριά σου και να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα. Ξαφνικά έξοδα και ξαφνικά έσοδα. Μία κρύο και μία ζέστη, τα οικονομικά σου, καθώς πολλά πράγματα σε εκνευρίζουν αφάνταστα και σε οδηγούν για ξέσπασμα σε shopping therapy. Ίσως αυτός και να είναι ο λόγος που θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου.
Υδροχόος (20/1-19/2)
Η γοητεία και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις τώρα, είναι ιδιαίτερα έντονα και θα σε βοηθήσουν να έχεις πολλές κατακτήσεις στον αισθηματικό τομέα, που μάλλον θα τις εκμεταλλευτείς υπέρ του δέοντος. Όσο κι αν στριμωχθείς οικονομικά τώρα, απέφυγε με κάθε τρόπο να δανειστείς χρήματα από τράπεζες, καθώς θα συναντήσεις μεγαλύτερη δυσκολία να τα ξεπληρώσεις. Μην αγχώνεσαι για θέματα που στην ουσία δεν αξίζουν και τόσο πολύ, ώστε να χάσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια μαζί τους.
Ιχθείς (20/2-20/3)
Οι πλανητικές όψεις σήμερα φέρνουν νέες προτάσεις για συνεργασίες, οι οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα κουραστικές, μπορούν όμως να σου αποδώσουν στο διπλάσιο. Η συνέπεια και η σκληρή δουλειά που έχεις επιδείξει το τελευταίο διάστημα αμείβονται, παρόλο που εσύ δεν πτοείσαι και συνεχίζεις τις προσπάθειες. Εξέτασε όσο πιο εξονυχιστικά μπορείς, νέες σχέσεις και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, για να μην την πατήσεις και πάλι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment