PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Άρχισε η Δημόσια Διαβούλευση του Στρατηγικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας


Oι φορείς και οι πολίτες μπορούν να καταθέσουν μέχρι τις 11/11/2011 στη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, στην ηλεκτρονική διεύθυνση dspna@patt.gov.gr

Τις παρατηρήσεις, τις προτάσεις τους και τις εισηγήσεις τους αναφορικά με το Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού 2012-2014 της Περιφέρειας Αττικής μπορούν να καταθέσουν οι φορείς και οι πολίτες μέχρι τις 11/11/2011 στη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, στην ηλεκτρονική διεύθυνση dspna@patt.gov.gr.

Ολόκληρο το σχέδιο που αποτελεί την πρώτη ενότητα του Επιχειρησιακού Προγράμματος βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής στη διεύθυνση patt.gov.gr.

Στο Στρατηγικό Σχέδιο της Περιφέρειας Αττικής γίνεται ανάλυση και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης σε όλους τους τομείς αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας και στους τομείς της εσωτερικής οργάνωσης και λειτουργίας. Παράλληλα, εντοπίζονται τα κρίσιμα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει η Περιφέρεια το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εκπληρώσει την αποστολή της.

Ακόμη, οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τη στρατηγική της Περιφέρειας ως σύνολο στόχων και να πληροφορηθούν για τη δομή του Επιχειρησιακού Προγράμματος σε άξονες και μέτρα.

Σημειώνεται ότι ο σκοπός της σύνταξης επιχειρησιακών προγραμμάτων των Περιφερειών είναι η προώθηση της ανάπτυξης της Περιφέρειας σε εναρμόνιση με τις αναπτυξιακές κατευθύνσεις σε εθνικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment