PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Αποστολή στοιχείων για Εφεδρεία από την Περιφέρεια Αττικής


Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα που φέρουν την Περιφέρεια Αττικής να μην έχει ενημερώσει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για τις οικειοθελείς αποχωρήσεις υπαλλήλων, λόγω συνταξιοδότησης ή της υποχρεωτικής ένταξής τους σε καθεστώς προ-συνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας (Εφεδρεία).

Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα που φέρουν την Περιφέρεια Αττικής να μην έχει ενημερώσει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για τις οικειοθελείς αποχωρήσεις υπαλλήλων, λόγω συνταξιοδότησης ή της υποχρεωτικής ένταξής τους σε καθεστώς προ-συνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας (Εφεδρεία), διευκρινίζονται τα εξής:

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, της Περιφέρειας Αττικής, απέστειλε ηλεκτρονικά όλα τα απαραίτητα στοιχεία των υπαλλήλων της που υπάγονται στις διατάξεις του άρθρου 33 του Ν. 4024/2011. Τα στοιχεία αυτά καταχωρήθηκαν ηλεκτρονικά σε συγκεκριμένο σύνδεσμο (https://sites.google.com/site/apochoreseis2) του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία, διαπιστώθηκε η αυτοδίκαιη απόλυση 13 μονίμων υπαλλήλων της Περιφέρειας, ενώ τέθηκαν σε προσυνανταξιοδοτική διαθεσιμότητα 19 μόνιμοι υπάλληλοι. Επίσης, από την 1η Ιανουαρίου του 2011 και μέχρι σήμερα έχουν συνταξιοδοτηθεί συνολικά 131 υπάλληλοι της Περιφέρειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα.

Η Περιφέρεια Αττικής, εφαρμόζοντας πιστά τους Νόμους, είναι απολύτως τυπική, σε σχέση με τις υποχρεώσεις της. Υπενθυμίζεται ότι βάσει της κατάταξης της 1ης Νοεμβρίου 2011, υπηρετούν στην Περιφέρεια 2.816 υπάλληλοι (συμπεριλαμβανομένων και των υπαλλήλων από το Υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων).

Οι παραλείψεις και τα κενά άλλων καλό θα ήταν να μη χρεώνονται στην Περιφέρεια Αττικής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment