PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον Κορυδάλλο – Ποιοι είναι οι νεκροί της επίθεσης με τα καλάσνικοφ


Με δύο πολεμικά τυφέκια καλάσνικοφ εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου οι δράστες στον Κορυδαλλό, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν πάνω από 40 βολίδες απ’ τα δύο πολεμικά τυφέκια.

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα πανάκριβο συμβόλαιο θανάτου που προέρχεται από αντίπαλη ομάδα.

Το αυτοκίνητο το θύματος ήταν θωρακισμένο, κάτι το οποίο φαίνεται να γνώριζαν οι εκτελεστές και γι’αυτό χρησιμοποιήσαν τόσο βαρύ οπλισμό όπως το καλάσνικοφ.

Πάνω στα δύο θύματα δεν εντοπίστηκε κάποιο όπλο, όμως οι αστυνομικοί έχουν μεταφέρει στα εργαστήρια το αυτοκίνητο και ερευνούν το ενδεχόμενο ύπαρξης κάποιας κρύπτης, στην οποία το θύμα να είχε κρυμμένο κάποιο όπλο ώστε αν έπεφτε σε μπλόκο αστυνομικών εκείνοι να μην το έβρισκαν.

Το ένα από τα δύο θύματα και συγκεκριμένα ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι γνωστό όνομα της νύχτας με τα προσωνύμια «Ράμπο» και «Ταρίφας», ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία οπαδού ποδοσφαιρικής ομάδας πριν από χρόνια στη λεωφόρο Λαυρίου.

Ο «Ράμπο» θεωρούταν από τις αρχές ένα από τα άτομα που απάρτιζε τη Greek Mafia και στενός συνεργάτης του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος είχε δολοφονηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2018 από δύο άγνωστους δράστες, με 29 σφαίρες επί της Λεωφόρου Αθηνών στο Χαϊδάρι, έξω από την εταιρία του.

Στο χθεσινό περιστατικό του Κορυδαλλού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης πλησίασε το αυτοκίνητο των δύο θυμάτων και χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης, «γάζωσε» το αυτοκίνητο των θυμάτων και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, ότι οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ένα αυτοκίνητο που λίγο αργότερα πυρπολήθηκε στο Σκαμαραγκά να είναι των δραστών.

Οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο των πυροβόλων τους και τον γαμπρό του πρώτου θύματος, ο οποίος έκανε λίγα βήματα και άφησε την τελευταία του πνοή μερικά μέτρα από το σημείο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment