PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Απογοητευτικός Ατρόμητος – Ήττα με 3-0 στον Βόλο (video)


Μια ακόμα απογοητευτική εμφάνιση από τον Ατρόμητο στον Βόλο που έχασε από την τοπική ομάδα με 3-0.

Η ομάδα του 32χρονου Αμπασκάλ έβαλε δύσκολα στον Άνχελ Λόπεθ και στους παίκτες του Ατρομήτου βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές στο δεύτερο ημίχρονο.

Μόλις στο 4′ ο Ροσέρο εξαπέλυσε σουτ που σταμάτησε πάνω στον Παπαδόπουλο, με τον Τζήλο να είναι δίπλα στην φάση και να δίνει πέναλτι για επαφή της μπάλας στο χέρι του Έλληνα κεντρικού αμυντικού. Παρόλα αυτά, μετά την συμβουλή του VAR και αφού είδε την φάση, πήρε πίσω την αρχική του απόφαση.

Ο Βόλος κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πίριτς να σώζει τον Ατρόμητο από το γκολ με μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Γκρίλο στο 12′.

Η καλύτερη στιγμή τους Ατρόμητου σε όλο το ματς ήρθε στο 27′, όμως δεν μέτρησε ποτέ, ως οφσάιντ. Συγκεκριμένα, ο Κουλούρης σέντραρε για τον Βασιλαντωνόπουλο με τον Έλληνα μπακ να βρίσκει στόχο. Όμως την στιγμή που η μπάλα ήταν στον αέρα, ο επόπτης σήκωσε την σημαία και ο τερματοφύλακας του Βόλου φυσιολογικά ακούγοντας το σφύριγμα, σταμάτησε να παίζει!

Ο βοηθός θα έπρεπε να αφήσει την φάση να εξελιχθεί και μετά να σηκώσει την σημαία, για να ελεγχθεί η φάση από το VAR. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ενώ ο Μουνίθ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (45+4′) με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στην πρώτη μεγάλη φάση του δευτέρου μέρους (59′), ο Μπαρτόλο βγήκε τετ-α-τετ με τον Πίριτς, όμως ο Βόσνιος έκανε μεγάλη επέμβαση. Παρόλα αυτά η μπάλα κατέληξε στον Φαν Βέερτ και εν συνεχεία στον Ροσέρο, με τον Κολομβιανό να την στέλνει εξ επαφής στα δίχτυα για το 1-0!

Στο 67′ ο Καστεγιάνο πέρασε δύο-τρεις παίκτες από αριστερά και σέντραρε για τον Κουλούρη, όμως ο Έλληνας σέντερ φορ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού έκανε επιθετικό φάουλ.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαν Βέερτ που κέρδισε ο Μπαρτόλο, έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 μπήκε στο 96′, όταν μετά από ασίστ και πάλι του Μπαρτόλο, ο Τερεζίου έγραψε το τελικό 3-0.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Φερνάντες (84′ Σοάρες), Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Ροσέρο (67′ Νίνης), Φαν Βέερτ (90′ Τερεζίου).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (88′ Κιβρακίδης), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον (71′ Τζαβίδας), Κωτσόπουλος, Σπιρίντόνοβιτς (71′ Αθανασίου), Μουνίθ, Κουλούρης.

https://www.youtube.com/watch?v=VMEeZ34qjXg

Λόπεθ: «Πολύ άδικο το αποτέλεσμα, δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα μας»

Όσα είπε ο Άνχελ Λόπεθ στην Cosmote TV:

«Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο και δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα μας μέσα στο παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο ματς, ειδικά στο πρώτο μέρος. Και στο δεύτερο μέρος ήμασταν τοποθετημένοι καλά μέχρι το πρώτο γκολ. Πιέσαμε για την ισοφάριση, πήραμε ρίσκα, αλλά δεχθήκαμε άλλα δύο γκολ στο τέλος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment