PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αποφασίστηκε επανάληψη του αγώνα Περιστέρι – Λάρισα


To ματς της Λάρισας με το Περιστέρι για τη Basket League θα διεξαχθεί ξανά, καθώς το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την ένσταση της ομάδας του κάμπου!

Ανατράπηκε η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να κατακυρώσει στο Περιστέρι τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Basket League απορρίπτοντας την ένσταση της Λάρισας.

Η ομάδα της Θεσσαλίας είχε καταθέσει ένσταση για μία φάση στο τέλος, όπου οι διαιτητές είχαν δει επαφή του Ουέμπ με την μπάλα σε ελεύθερη βολή του Βασιλόπουλου, με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 82-78.

Ωστόσο, η ένσταση απορρίφθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή: «ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση που υπέβαλε η φιλοξενούμενη ομάδα μετά το τέλος του αγώνα «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ K.A.E.)» – «Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ Κ.Α.Ε.)», ο οποίος διεξήχθη στις 19-12-2020 στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι Αττικής, και αναγράφηκε στο Φύλλο Αγώνα».

Η Λάρισα προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ που δικαίωσε τους Θεσσαλούς και έτσι ένας αγώνας που διεξήχθη στις 19 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να οριστεί ξανά από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment