PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Απεργία και νέες κινητοποιήσεις σήμερα Τετάρτη


Ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, προγραμματίζεται η περικύκλωση της Βουλής και τα μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων» καλούν σε συγκεντρώσεις στις 8 το πρωί στο Καλλιμάρμαρο, στη στάση του Μετρό στον «Ευαγγελισμό» και στην πλατεία Συντάγματος.

Σήμερα, ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, προγραμματίζεται η περικύκλωση της Βουλής και τα μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων» καλούν σε συγκεντρώσεις στις 8 το πρωί στο Καλλιμάρμαρο, στη στάση του Μετρό στον «Ευαγγελισμό» και στην πλατεία Συντάγματος.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Αγανακτισμένοι καλούν, επίσης, τους οδηγούς ΙΧ να βοηθήσουν την περικύκλωση με το αυτοκίνητό τους από τις οκτώ το πρωί συμμετέχοντας σε μια «κυκλοφοριακή διαδήλωση».

«Μερικές εκατοντάδες αυτοκίνητα που θα κινούνται διαρκώς με 10-20 χλμ την ώρα στην Κηφισίας, την Μεσογείων και τη Μιχαλακοπούλου και θα επιστρέφουν από εναλλακτικούς δρόμους κάθε φορά που η τροχαία θα τα εκτρέπει, μπορούν να δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα στην πρόσβαση των βουλευτών» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους σε διαμαρτυρία σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα ενώ διοργανώνουν συγκέντρωση στις επτά το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στην Ομόνοια στις 10 το πρωί.

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφορά

Ειδικότερα, σοβαρά θα είναι τα προβλήματα στις μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς.Το μετρό και την Τετάρτη δεν απεργεί. Όμως δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο, λόγω απεργίας ΟΣΕ.

Ακινητοποιημένα θα είναι τα λεωφορεία, τα τρόλει, τα τρένα του ΟΣΕ, ο Προαστιακός, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ. Κανονικά θα ισχύει ο δακτύλιος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment