PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπούλιας: «Μάχη όχι με ισοπεδωτική συνταγή»


Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα κερδίσει τη μάχη της οικονομικής κρίσης, όχι όμως «με ισοπεδωτική συνταγή», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα κερδίσει τη μάχη της οικονομικής κρίσης, όχι όμως «με ισοπεδωτική συνταγή», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας από το Βουκουρέστι, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη κατόπιν πρόσκλησης του ρουμάνου ομολόγου του Τραΐάν Μπασέσκου.

Κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου, ο κ. Παπούλιας αναφέρθηκε στην ανάγκη να προστατευθούν τα ασθενή στρώματα της κοινωνίας, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι χαμηλόμισθοι.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε ακόμη στην βαλκανική πολιτική της Ελλάδας, στη στήριξη που παρέχει η Αθήνα στην ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, ενώ τόνισε ότι στην περίπτωση της πΓΔΜ «η Ελλάδα επιδιώκει μια λύση που θα αποτυπώνει την πραγματικότητα της περιοχής, ένα όνομα οριστικό, για όλες τις χρήσεις».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ρουμανίας εξέφρασε την κατανόηση και την πλήρη στήριξή του «στα δύσκολα μέτρα που αναγκάζεται να πάρει η Ελλάδα» και σημείωσε ότι η χώρα του είναι πρόθυμη να ενισχύσει την διμερή συνεργασία, προς όφελος και των δύο λαών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment