PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική με αστραπές και βροντές


Λίγο πριν τις 22:00 τα έντονα καιρικά φαινόμενα που είχε προβλέψει η ΕΜΥ και για τα οποία εξέδωσε έκτακτο δελτίο έφτασαν στην Αττική.

Η βροχή με έντονες βροντές και αστραπές ξεκίνησε στα δυτικά προάστια της Αθήνας, ενώ η πτώση της θερμοκρασίας είναι ήδη αισθητή.

Πριν μερικές ώρες μάλιστα οι κάτοικοι της Εύβοιας είδαν έντονη χαλαζόπτωση.

Ο καιρός τις επόμενες ώρες

Την Πέμπτη 19 Μαΐου στην Αττική αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι καταιγίδες θα εντοπίζονται κυρίως πάνω από τη θάλασσα. Το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 6-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.

Επίσης, θα εκδηλωθούν τοπικά έντονες βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Οι καταιγίδες θα εντοπίζονται κυρίως πάνω από τη θάλασσα και σε περιοχές της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα στη λεωφόρο Θηβών

Peristeri News

Έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Peristeri News

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment