• Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Άννα Διαμαντοπούλου: Χρειάζεται ένα νέο πολιτικό σχήμα

Peristeri News
Νοέμβριος29/ 2014

Υπέρ της διαμόρφωσης ενός νέου πολιτικού σχήματος, με σύγχρονο προγραμματικό και πολιτικό λογο, τάσσεται η πρώην υπουργός.

Υπέρ της διαμόρφωσης ενός νέου πολιτικού σχήματος, με σύγχρονο προγραμματικό και πολιτικό λογο, τάσσεται η Άννα Διαμαντοπούλου.

Σε γραπτή δήλωσή της με αφορμή την κινητικότητα στον χώρο της Κεντροαριστεράς, η κ. Διαμαντοπούλου σημειώνει:

«Χρειαζόμαστε ένα νέο ξεκίνημα, ένα νέο πολιτικό σχήμα με διαδικασίες δημοκρατίας και συλλογικότητας για την Hγεσία και πάνω απ’ όλα με Λόγο προγραμματικό και πολιτικό. Μία νέα προσπάθεια μπορεί να δώσει ελπίδα μόνο όταν με ειλικρίνεια και πειστικό τρόπο καταθέσει Πρόταση για τη χώρα, τέτοια που με ρεαλιστικό τρόπο δεν θα είναι ακολούθημα της Κυβερνητικής ή της Αντιπολιτευτικής πραγματικότητας».

«Στις ιδέες λέμε ναι…Στην πρόοδο λέμε ναι…Σε νέο σχήμα λέμε ναι…Όχι πια στις αέναες συζητήσεις…Όχι άλλο στις κινήσεις…Όχι στις προσωπικές πολιτικές…» προσθέτει η κ. Διαμαντοπούλου και επισημαίνει ότι σέβεται όλες τις προσπάθειες, αλλά ξεκαθαρίζει:

«Εδώ και δύο χρόνια κόμματα, ομάδες και στελέχη της Κεντροαριστεράς, συνέρχονται, συζητούν, και δημιουργούν ειδήσεις που δεν βασίζονται στα μεγάλα ζητήματα για την έξοδο της χώρας από την κρίση ούτε στη θεσμική της και παραγωγική της συγκρότηση. Αντικείμενο των ειδήσεων είναι η συμμετοχή “επωνύμων” και αποσπασματικές εκδηλώσεις» σημειώνει και τάσσεται υπέρ της διαμόρφωσης ενός νέου πολιτικού σχήματος με σύγχρονο προγραμματικό και πολιτικό λόγο.

«Μόνο σε μία τέτοια προσπάθεια είμαι έτοιμη να συμμετάσχω, όπως και πολλοί άλλοι και για την ουσία αυτής της πρότασης δουλεύω αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εκτός κομματικής ζωής» επισημαίνει η πρώην υπουργός.