Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς Περιστερίου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η ΔΗΜ.ΑΡ. Περιστερίου καταδικάζει τις δηλώσεις της δημοτικής συμβούλου κας Μαρίας Αγγελοπούλου.

Ανακοίνωση απέστειλε η Δημοκρατική Αριστερά Περιστερίου με αφορμή το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 1 Μαρτίου.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο:

«Η ΔΗΜ.ΑΡ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ καταδικάζει απερίφραστα τις δηλώσεις και την γενικότερα εριστική συμπεριφορά της κας ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, δημοτική σύμβουλος Περιστερίου με την παράταξη του κου Παχατουρίδη.

Ως προοδευτικά και εκ πεποιθήσεως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ όντα θεωρούμε πως απόψεις όπως «η αιτία όλων των καλών που συντελέστηκαν στην Ελλάδα είναι μόνο η δεξιά με απαρχή την δράση του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά» εκφρασμένες μάλιστα με έντονο ζήλο στα όρια του φανατισμού κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την 1/3/12 δεν έχουν θέση σε κοινωνίες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ όπως η πόλη του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Ευτυχώς ορισμένοι άρχισαν να αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο και άφησαν στην άκρη το συγκαλυμμένο και ανεξάρτητο πολιτικό προφίλ που πουλούσαν ψευδώς για χρόνια παραπλανώντας σκόπιμα τους πολίτες.

Με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ χαιρετισμούς, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ»


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: «Καμπανάκι» για την ασφάλεια των σχολείων

Peristerinews.gr Newsroom

Μαθητές από το Περιστέρι παρέλασαν μαζί με τα δύο παιδιά του Καλάμου Λευκάδας (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Με λιακάδα η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2026 – Φωτογραφίες και βίντεο

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment