PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αναγέννηση Επανομής – Ατρόμητος 2-3



Ο Ατρόμητος δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση.

Ο Ατρόμητος δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση με 3-2, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Θανάση Καραγκούνη που σημείωσε δυο τέρματα και ”σέρβιρε” το τρίτο.

Η Επανομή μπήκε φουριόζα στο ματς και έδειξε στον Ατρόμητο πως δεν θα είχε εύκολο μεσημέρι. Ο Γκέσιος στο 9’ απέφυγε τον Ζουέλα και με σουτ έδωσε προβάδισμα στην Αναγέννηση.

Ανήσυχος ο Γιώργος Δώνης σήκωσε για ζέσταμα τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά βρήκε τις λύσεις στο πρόσωπο του Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος απάντησε με δύο γκολ στο 20’ και το 40’ και ο Ατρόμητος πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος 1-2.

Ο σκόρερ της Επανομής, Γκέσιος, δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει στο δεύτερο μέρος, με τον Τιάγκο να παίρνει τη θέση του.

Ο Ατρόμητος «πατούσε» καλύτερα, αλλά ο ρυθμός είχε πέσει, αφού η ομάδα μας έδινε πλέον μεγαλύτερη προσοχή στη διατήρηση του αποτελέσματος, ωστόσο η Αναγέννηση Επανομής έβγαινε μπροστά με αντεπιθέσεις.

Οι φάσεις λιγοστές, αλλά μέσα σε ένα δίλεπτο σημειώθηκαν δύο γκολ. Στο 78’ οι Καραμάνος και Καραγκούνης συνδυάστηκαν όμορφα, η μπάλα έφτασε στον Μπρίτο, ο οποίος έκανε το 1-3.

Πριν κοπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί των παικτών μας, η Επανομή απάντησε, με τον Γεωργίου να πλασάρει εύστοχα τον Ράντμαν και να κάνει το 2-3.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά η ομάδα μας κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους και να πάρει την πρόκριση.

Επανομή: Φιρινίδης, Κουρδάκης, Παπαζούδης (73’ Γεωργιάδης), Πεχλιβανίδης, Παπαστεργίου, Ασλανίδης, Ναλμπάντης, Καραμανλής, Δεινόπαπας (68’ Γεωργίου), Γκέσιος (46’ Τιάγκο), Τράκις.

Ατρόμητος: Ράντμαν, Τόμας, Ζουέλα, Οικονόμου, Νάστος, Μακρής, Γκαρσία (89’ Μπάλας), Μπρίτο, Καραγκούνης (81’ Μπέλιτς), Δημούτσος, Αναστασάκος (46’ Καραμάνος).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment