PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αλέξανδρος Αγγλούπας: «Σοκ όταν έπεσε αιμόφυρτη η Γωγώ»



Ο Αλέξανδρος σπάει τη σιωπή του και μιλάει για το ατύχημα που συγκλόνισε τον χώρο της showbiz.

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας σπάει τη σιωπή του και μιλάει για το ατύχημα που συγκλόνισε τον χώρο της showbiz, όταν το όπλο του εκπυρσοκρότησε και μια σφαίρα καρφώθηκε στο σώμα της αδερφής της Ολγας Φαρμάκης, της Γωγώς, η οποία τα τελευταία 24ωρα έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο νεαρός επιχειρηματίας, που ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς συνέβη το κακό, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όσα εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, τον αγώνα δρόμου που έκαναν μαζί με την Ολγα για να μεταφέρουν έγκαιρα τη Γωγώ στο νοσοκομείο, αλλά και την αγωνία του για την εξέλιξη της υγείας της αδερφής της αγαπημένης του. «Πάνω απ’ όλα αυτή τη στιγμή σημασία έχει η υγεία της Γωγώς» λέει συντετριμμένος στην «Espresso» και συνεχίζοντας τονίζει: «Πρόκειται για ατύχημα. Δεν θα πυροβολούσα ποτέ κάποιον.

Ακουσα διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τις τελευταίες ώρες. Είναι δυνατόν να ήθελα να πυροβολήσω; Με την Ολγα σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Πώς θα μπορούσα να κάνω κακό σε αυτήν ή στην οικογένειά της;»

Αφού μας δείχνει τη φωτογραφία ενός χαριτωμένου τετράποδου που είχε στο κινητό του τηλέφωνο, στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Αγγλούπας μάς εξηγεί τον λόγο της επίσκεψής του στο σπίτι των δύο κοριτσιών, στο Παλαιό Φάληρο. «Με την Ολγα είμαστε και πάλι μαζί τους τελευταίους μήνες.

Τα κορίτσια σε λίγες ημέρες θα έφευγαν για την Αμερική. Η Γωγώ γράφτηκε σε μια σχολή υποκριτικής και η Ολγα θα πήγαινε μαζί της για να τη βοηθήσει τις πρώτες ημέρες. Εγώ θα πρόσεχα το σκυλάκι που έχουν μέχρι την επιστροφή στην Ελλάδα της Ολγας. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα περνούσα πολύ συχνά από το σπίτι, ακόμη και δύο φορές την ημέρα, για να με συνηθίζει το σκυλάκι».

Η αφήγησή του γίννεται συγκλονιστική, όταν αρχίζει να μας εξιστορεί τις δραματικές στιγμές και τις συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά στη βουβωνική χώρα η νεαρή ηθοποιός.

«Εκείνο το βράδυ τα κορίτσια επέστρεψαν αργά στο σπίτι. Μόλις είχαν τελειώσει από τα γυρίσματα ενός video clip της Ολγας. Ηταν ξημερώματα, όταν πέρασα από το σπίτι για να τις δω. Η Ολγα έμεινε στον κάτω όροφο για να μου φτιάξει έναν καφέ κι εγώ ανέβηκα επάνω για να δω το σκυλάκι και να κάτσω λίγο με τη Γωγώ. Εβγαλα το σακάκι μου και την ώρα που πήγα να αφήσω το πιστόλι πάνω στο τραπέζι, αυτό εκπυρσοκρότησε» μας λέει ο Αλέξανδρος Αγγλούπας.

Ξαφνικά η Γωγώ πέφτει αιμόφυρτη στο πάτωμα, ενώ ο νεαρός επιχειρηματίας, έντρομος, προσπαθεί να πιστέψει αν είναι αλήθεια αυτό που βλέπει. «Τα έχασα. Επαθα σοκ. Ακούστηκε ένα “μπαμ” και σε κλάσματα δευτερολέπτου η Γωγώ ήταν κάτω στο πάτωμα. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πήρα αμέσως την αστυνομία στο τηλέφωνο και είπα τι είχε συμβεί». Οι ώρες που ακολούθησαν ήταν δραματικές: «Αστραπιαία μαζί με την Ολγα πήραμε τη Γωγώ και τη βάλαμε στο αυτοκίνητο για να τη μεταφέρουμε στο νοσοκομείο. Η Γωγώ αιμορραγούσε και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πώς θα την πάω πιο γρήγορα στο νοσοκομείο. Δεν κατάλαβα πώς έφτασα έξω από τον “Ευαγγελισμό”, όπου δεν μας δέχτηκαν, επειδή δεν εφημέρευαν και μας έστειλαν στο ΝΙΜΤΣ. Εκεί την παρέλαβαν οι γιατροί. Δεν πρόλαβα να μπω μέσα στο νοσοκομείο, γιατί την ίδια ώρα έφτασαν και άντρες της Ασφάλειας, οι οποίοι με οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου. Τους έλεγα “αφήστε με λίγο να δω τη Γωγώ και μετά πάρτε με, αφού εγώ σας κάλεσα”, αλλά δεν με άφησαν».

Αφού ο Αλέξανδρος Αγγλούπας έμεινε μία ημέρα στα κρατητήρια, την επομένη οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους. Στο πλευρό του ήταν συνεχώς η οικογένειά του και ο στενός του φίλος Σέρος Μύρτας. Μέλη της οικογένειας Αγγλούπα όμως δεν έλειψαν λεπτό από το νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, όπου νοσηλεύεται η Γωγώ. «Αφέθηκα ελεύθερος. Εχω μιλήσει με την Ολγα, η οποία έχει ηρεμήσει λίγο τώρα που η κατάσταση της μικρής έχει σταθεροποιηθεί. Περιμένουμε να γίνει το χειρουργείο και μετά ό,τι χρειαστεί θα το αναλάβω εγώ. Θα την πάω στους καλύτερους γιατρούς. Το μόνο που με νοιάζει είναι να γίνει απολύτως καλά και να πραγματοποιήσει τα όνειρά της» λέει ο Αλέξανδρος και τονίζει: «Δεν θα έκανα ποτέ κακό και ειδικά στην αδελφή της γυναίκας που σκοπεύω να παντρευτώ».

Εκτός κινδύνου η Γωγώ Φαρμάκη

Μετά τα δάκρυα και την αγωνία ήρθαν τα χαμόγελα. Η κατάσταση της υγείας της όμορφης ηθοποιού διαψεύδει τους αρχικούς φόβους, καθώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Η Γωγώ βρίσκεται σε καταστολή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΝΙΜΤΣ. Αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με τους θεράποντες ιατρούς της να είναι αισιόδοξοι.

«Η κοπέλα έχει σταθεροποιηθεί και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Εχει λίγη ανηφόρα μπροστά της, αλλά το σημαντικό είναι πως σώθηκε» δήλωσε στην «Εspresso» ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του ΝΙΜΤΣ Στάθης Τσοχαταρίδης και εξήγησε: «Την Τρίτη θα τη βάλουμε στο χειρουργείο για να αφαιρέσουμε τις γάζες που τοποθετήσαμε στην κοιλιά της προκειμένου να εμποδίσουμε την αιμορραγία. Θα την κρατήσουμε ακόμη σε καταστολή, αφού είναι ακόμη αδύναμη, και σε λίγες ημέρες θα τη σηκώσουμε. Ευτυχώς, όλα πάνε κατ’ ευχήν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment