PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Η αλληλεγγύη είναι στάση ζωής – Δεν εξαργυρώνεται


Κριτική στο μέτρο που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για την προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ σε όσους νέους μέχρι 25 ετών εμβολιάζονται ασκεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Η σύνδεση του εμβολίου με το χαρτζιλίκι των #150ευρω, πέρα από εξευτελιστική για τη νέα γενιά που μέχρι σήμερα ο κ.Μητσοτάκης έχει στοχοποιήσει, είναι και ενδεικτική του τρόπου που σκέφτεται: Τα πάντα αγοράζονται. Η αλληλεγγύη όμως είναι στάση ζωής – Δεν εξαργυρώνεται», γράφει ο Αλ. Τσίπρας.

Αρ. Πελώνη: Ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια

«Ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Χαρακτηρίζει την επιβράβευση των νέων για την υπομονή που έδειξαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας «εξαγορά», επειδή, όπως όλοι θυμούνται, έτσι έμαθε να μεταχειρίζεται ο ίδιος τους πολίτες», δήλωσε η Αριστοτελία Πελώνη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση προσφέρει την «Κάρτα Ελευθερίας» στη νέα γενιά, που σε αντίθεση με άλλες κατηγορίες πολιτών, δεν έλαβε κάποιο αντιστάθμισμα για όσα στερήθηκε στη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων. Ταυτόχρονα, παρέχει ένα πρόσθετο κίνητρο για τον εμβολιασμό τους, όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες του κόσμου».

Και υπογράμμισε: «Αν ο κ. Τσίπρας διαφωνεί, ας το δηλώσει ξεκάθαρα. Κι ας μην κρύβεται πίσω από την «αλληλεγγύη» που όψιμα θυμήθηκε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment