• Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Αλ. Τσίπρας: Είμαι αισιόδοξος ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία εντός των «κόκκινων γραμμών»

Peristeri News
Απρίλιος30/ 2015

Την αισιοδοξία του ότι είμαστε κοντά σε λύση, σε σύντομο διάστημα, σε ό,τι αφορά την ενδιάμεση συμφωνία, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο.

Την αισιοδοξία του ότι είμαστε κοντά σε λύση, σε σύντομο διάστημα, σε ό,τι αφορά την ενδιάμεση συμφωνία, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο.

«Είμαι αισιόδοξος ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία η οποία θα κινείται στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής που έχουμε λάβει και θα ορίζεται από τις “κόκκινες” γραμμές που έχουμε βάλει» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ενημερώνοντας στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου για την πορεία των διαπραγραματεύσεων.

Οι ίδιες πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφεραν ότι ο Πρωθυπουργός ανέλυσε στους υπουργούς όλες τις εξελίξεις και σε ποιο σημείο βρισκόμαστε.

Σημείωσαν επίσης ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να υπάρξει συμφωνία μέχρι την 11η Μαΐου ή και νωρίτερα, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ζητηθεί έκτακτη σύγκληση του Eurogroup.