PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ακυρώνει ταξίδια στο εξωτερικό η πρόεδρος της Αργεντινής


Η Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρχνερ ακύρωσε τα προγραμματισμένα ταξίδια της σε Βραζιλία και Βατικανό, αφού έσπασε τον αστράγαλό της την Παρασκευή.

Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρχνερ ακύρωσε τα προγραμματισμένα ταξίδια της σε Βραζιλία και Βατικανό, αφού έσπασε τον αστράγαλό της την Παρασκευή.

Ο επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου της χώρας, Χόρχε Καπιτάνιτς, τόνισε ότι η πρόεδρος θα αναβάλει κάθε ταξίδι στο εξωτερικό μέχρι τον Φεβρουάριο.

Δήλωσε ακόμη ότι η κ. Φερνάντεζ γλίστρησε σε υγρό το οποίο είχε χυθεί στο πάτωμα της οικίας της στην Παταγονία της νότιας Αργεντινής.

Η Αργεντινή πρόεδρος έχει αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα σειρά προβλημάτων υγείας, γεγονός το οποίο έχει οδηγήσει σε αναβολή πολλά από τα προγραμματισμένα ταξίδια της.

Η κ. Φερνάντεζ θα ταξίδευε στην Βραζιλία την Πρωτοχρονιά του 2015 για την ορκωμοσία της Ντίλμα Ρούσεφ για τη δεύτερη θητεία της ως προέδρου της χώρας.

Στο δε Βατικανό θα βρισκόταν μαζί με την πρόεδρο της Χιλής, Μισέλ Μπατσελέτ.

Η πρόεδρος της Αργεντινής έχει εκλεγεί το 2007 και το 2011, με τη στήριξη του περονιστικού, κεντροαριστερού «Μετώπου για τη Νίκη», ενώ η ίδια είναι μέλος του κεντρώου «Κόμματος της Δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment