PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 53χρονης


Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 53χρονης γυναίκας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μετά τη σφοδρή βροχόπτωση και τις πλημμύρες που έπληξαν τον δήμο Θερμαϊκού.

Στις έρευνες, που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, συμμετέχουν η Αστυνομία, το Λιμενικό, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Ο σύζυγος της 53χρονης επικοινώνησε χθες το πρωί με το Α.Τ. Μηχανιώνας και δήλωσε ότι η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της ήταν το προηγούμενο βράδυ, όταν και η γυναίκα ανέφερε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό της. Έκτοτε δεν είχε κάποια άλλη επικοινωνία μαζί της.

Το αυτοκίνητο της 53χρονης βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κεντρικό σημείο της Νέας Μηχανιώνας, γύρω στις 5 χθες τα ξημερώματα, χωρίς η ίδια να βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές

Ο δήμος Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και οι περιοχές του νομού Μεσσηνίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία, κηρύχθηκαν χθες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Υπενθυμίζεται ότι από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που ακολούθησαν έχασαν συνολικά τη ζωή τους τέσσερα άτομα. Συγκεκριμένα δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στα Πηγάδια Μεσσηνίας και στην Καλαμάτα, ένας 90χρονος εξέπνευσε στο σπίτι του στη Θουρία, ενώ ένας άνδρας που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο στην περιοχή Βλαχιώτη Λακωνίας, ανασύρθηκε νεκρός.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας εξήγγειλε χθες από την Καλαμάτα μέτρα υπέρ της αποκατάστασης των πληγέντων από τη θεομηνία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Leave a Comment